Snelste Auto's In Forza Horizon 5
BFG-9KRC - deviantart.com/bfg-9krc/art/Hennessey-Venom-GT-549762439 - CC BY 3.0

Top 10 Snelste Auto's in Forza Horizon 5

Hier is de lijst met de tien snelste voertuigen in Forza Horizon 5. De maximumsnelheid die elke auto in de game kan halen, vormt de basis voor deze ranglijst. In de virtuele wereld van Forza Horizon 5 vertegenwoordigen deze voertuigen, variërend van elektrische hoogstandjes tot geweldige supercars, het toppunt van snelheid en prestaties. Deze lijst bevat voor elk wat wils, of je nu een snelheidsmaniak bent of gewoon de kick wilt ervaren van het besturen van een van deze formidabele voertuigen. Laten we zonder omhaal beginnen met aftellen om te zien welk Forza Horizon 5-voertuig het snelst is!

10. 2020 Porsche Taycan Turbo S

Een van de mooiste voertuigen van Forza Horizon 5 is de 2020 Porsche Taycan Turbo S. In iets meer dan twee seconden kan deze vierwielaangedreven auto van nul tot honderd kilometer per uur accelereren. Je kunt de auto in de game aanpassen om hem helemaal tot zijn recht te laten komen. De 2020 Porsche Taycan Turbo S kan in het echt een topsnelheid van 260,0 km/u halen. De topsnelheid van de auto in Forza Horizon 5 is echter 275 km/u. Daarmee is het een van de snelste auto's in de game.

9. Bugatti Divo van 2019

De 2019 Bugatti Divo is beschikbaar in Forza Horizon 5 en is een sportwagen met middenmotor die gericht is op het circuit. In de game is het een geweldige auto om te besturen. Met zijn vermogen om zelfs bij hoge snelheden op het asfalt te blijven, is het een geweldige auto om in de game te besturen. Je kunt de auto in de game aanpassen om hem tot het absolute maximum te pushen. De 2019 Bugatti Divo kan in het echt een topsnelheid van 380 km/u halen. Forza Horizon 5 biedt de optie om de auto aan te passen tot een topsnelheid van 430 km/u. Daarmee is het een van de snelste auto's in de game.

8. Hoonigan Ford, 1965 "Hoonicorn" Mustang

In Forza Horizon 5 is de Hoonigan Ford "Hoonicorn" Mustang uit 1965 een opvallende en krachtige auto. Het is een eerbetoon aan Ken Block, de professionele rallyracer die de Hoonigan Racing Division vormde, een Amerikaans raceteam. Na zijn première in Forza Motorsport 7 is de Hoonicorn sindsdien verschenen in Horizon 3, 4 en 5. Je kunt de Hoonicorn in het spel aanpassen tot een monstersnelheid van 434 mph. In werkelijkheid kan de 1965 Hoonigan Ford "Hoonicorn" Mustang een topsnelheid van 410 mph bereiken. Het is nu een van de snelste auto's in het spel.

7. McLaren Speedtail van 2019

In Forza Horizon 5 is de 2019 McLaren Speedtail een prachtig en elegant voertuig. Het is een hybride supercar met twee passagiersstoelen aan weerszijden en de bestuurdersstoel in het midden. Het doel van het ontwerp van de Speedtail is om de luchtweerstand te verminderen en een verbazingwekkende topsnelheid te bereiken. Je kunt de Speedtail in de game aanpassen om de mogelijkheden volledig te benutten. De werkelijke topsnelheid van de 2019 McLaren Speedtail is 403 km/u. Forza Horizon 5 biedt de optie om de auto aan te passen tot een topsnelheid van 440 km/u. Daarmee is het een van de snelste auto's in de game.

6. Koenigsegg One (2015)

Een van de duurste en krachtigste voertuigen in Forza Horizon 5 is de Koenigsegg One uit 2015. Het is een megawatt-aangedreven auto met achterwielaandrijving. De One dankt zijn naam aan zijn verbazingwekkende vermogen-gewichtsverhouding van één pk per kilogram. Een van de weinige voertuigen in de game met een onberispelijke snelheidsclassificatie van 10 is de One. Je kunt de One in de game tunen om verder te gaan dan zijn beperkingen. De 2015 Koenigsegg One kan in het echt een topsnelheid van 440 km/u halen. Forza Horizon 5 biedt de optie om de auto te tunen tot een topsnelheid van 450 mijl per uur. Daardoor behoort hij nu tot de snelste auto's in de game.

5. Koenigsegg Agera RS 2017

Een ander verbazingwekkend voertuig van de Zweedse autofabrikant in Forza Horizon 5 is de 2017 Koenigsegg Agera RS. In 2017 brak deze achterwielaangedreven auto het record voor de snelste gemiddelde snelheid in een productievoertuig. Met meer vermogen, een lager gewicht en verbeterde aerodynamica is de Agera RS een verbeterde variant van de Agera R. Je kunt de Agera RS in de game tweaken om de functionaliteit ervan te verbeteren. In het echt kan de 2017 Koenigsegg Agera RS een topsnelheid van 457 km/u halen. Forza Horizon 5 biedt de optie om de auto te tunen tot een topsnelheid van 460 km/u. Daardoor behoort hij nu tot de snelste auto's in de game.

4. 2020 Koenigsegg Jesko

In Forza Horizon 5 is de 2020 Koenigsegg Jesko het nieuwste en meest geavanceerde voertuig van het merk. Deze achterwielaangedreven auto draagt de naam van de vader van Jesko von Koenigsegg, die het bedrijf heeft opgericht. De Jesko is een hypercar die het snelste voertuig ter wereld moet worden. De Jesko kan snel en soepel schakelen dankzij de speciale versnellingsbak, die negen versnellingen en zeven koppelingen heeft. Je kunt de krachten van de Jesko in het spel verbeteren door hem te tunen. Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, wordt aangenomen dat de Koenigsegg Jesko van 2020 in het echt topsnelheden van rond de 480 mph kan halen. Forza Horizon 5 biedt de optie om de auto te tunen tot een topsnelheid van 490 km/u. Daardoor behoort hij nu tot de snelste auto's in de game.

3. Rimac Concept Two voor 2019

In Forza Horizon 5 is de 2019 Rimac Concept Two een elektrische hypercar. Rimac Automobili, een Kroatische autofabrikant, is de maker van deze vierwielaangedreven auto. Met een hoge mate van autonomie, kunstmatige intelligentie en verbinding is de Concept Two een van de meest geavanceerde en inventieve voertuigen in de game. Bovendien heeft de Concept Two een verbazingwekkende acceleratie; in minder dan twee seconden kan hij van nul naar 100 km/u gaan. Je kunt de Concept Two in het spel aanpassen om te zien hoe ver hij komt. De 2019 Rimac Concept Two kan in het echt een topsnelheid van 412 km/u halen. Forza Horizon 5 biedt de optie om de auto aan te passen tot een topsnelheid van 500 km/u. Daardoor behoort hij nu tot de snelste auto's in de game.

2. 2011 Bugatti Veyron Super Sport

In Forza Horizon 5 is de 2011 Bugatti Veyron Super Sport een legendarisch voertuig. In 2010 verbrijzelde deze vierwielaangedreven auto het record van snelste productieauto ter wereld. Met meer vermogen, minder gewicht en een herzien ontwerp is de Veyron Super Sport een verbeterde variant van de Veyron 16.4. De Veyron Super Sport wordt aangedreven door de legendarische W16-motor met vier turbo's, die een verbazingwekkende 1.200 pk levert. Je kunt de snelheid van de Veyron Super Sport aanpassen in het spel. In het echt kan de 2011 Bugatti Veyron Super Sport een topsnelheid van 431 mph bereiken. Je kunt de auto echter aanpassen tot een topsnelheid van 510 km/u in Forza Horizon 5.

1. Hennessey Venom GT (2021).

In Forza Horizon 5 is de snelste auto de Hennessey Venom GT uit 2021. Het is een Exige-auto met achterwielaandrijving. De Amerikaanse tuner Hennessey Performance Engineering heeft de Venom GT ontwikkeld en voorzien van een krachtige 7,0-liter twin-turbo V8-motor. De Venom GT heeft een vermogen-gewichtsverhouding van 1,34 pk per kilogram, wat ongeëvenaard is. Je kunt de Venom GT in de game aanpassen om zijn topsnelheid te verhogen. Hoewel het niet officieel is gemeten, wordt aangenomen dat de 2021 Hennessey Venom GT topsnelheden van meer dan 470 mph kan halen. Forza Horizon 5 biedt de optie om de auto te tunen tot een topsnelheid van 520 km/u. Daardoor is het nu de snelste auto in de game.

Deze geweldige voertuigen in de virtuele wereld van Forza Horizon 5 zijn het toppunt van techniek en snelheid. We hopen dat deze lijst nuttig voor je was, of je nu een snelheidsduivel bent of gewoon de kick wilt ervaren van het besturen van een van deze formidabele voertuigen.