Top 10 Meest Bekeken Video's Op YouTube
StockSnap - Pixabay

Top 10 Meest Bekeken YouTube Video's

YouTube biedt een breed scala aan content, van muziekvideo's tot kinderprogramma's. De meest bekeken video's van het platform weerspiegelen deze diversiteit, met in de top 10 video's als de virale hit "Baby Shark Dance" van Pinkfong, maar ook muziekvideo's als "Despacito" van Luis Fonsi featuring Daddy Yankee en "Shape of You" van Ed Sheeran. Als je benieuwd bent naar deze top 10 YouTube-video's en hun aantal views, lees dan verder om de fascinerende wereld van online videocontent te verkennen.

10. Learning Colors – Colorful Eggs on a Farm” - Miroshka TV: 4.96 miljard keer bekeken

"Learning Colors – Colorful Eggs on a Farm" is een zeer populaire video op YouTube. In de video veranderen kleurrijke eieren op een boerderij van kleur, barsten ze en komen er verschillende dieren uit. Het is een educatieve video waarmee kinderen op een leuke en boeiende manier leren over kleuren en dieren. De video is meer dan 4,96 miljard keer bekeken. De video is gemaakt door het kanaal Miroshka TV en veel kinderen over de hele wereld kijken er graag naar.

9. Uptown Funk - Mark Ronson featuring Bruno Mars: 5.02 miljard keer bekeken

"Uptown Funk is een heel populair nummer op YouTube. Het is een super aanstekelijk nummer waardoor je zin krijgt om te dansen. De zangers zijn Mark Ronson en Bruno Mars. Het nummer is meer dan 5 miljard keer bekeken. De videoclip heeft veel coole dansjes en een funky beat. 

8. Phonics Song with Two Words - ChuChu TV: 5.47 miljard keer bekeken

"Phonics Song with Two Words" van ChuChu TV is een leuke en leerzame video voor jonge kinderen op YouTube. De video leert zinnetjes van twee woorden met behulp van fonetiek, een manier om kinderen te leren lezen door de nadruk te leggen op de klanken van letters in plaats van op hun namen. De video maakt gebruik van pakkende liedjes en animaties om het leren leuk en makkelijk te maken voor kinderen. De zin "Wheels on the Bus" is een voorbeeld van een tweewoordzin die in de video wordt aangeleerd. 

7. Wheels on the Bus” - Cocomelon – Nursery Rhymes: 5.53 miljard keer bekeken

"The Wheels on the Bus" is een heel populair kinderrijmpje voor jonge kinderen op YouTube. Het gaat over een bus die door de stad rijdt en de verschillende dingen die in de bus gebeuren. Het liedje is meer dan 5 miljard keer bekeken. De video is gemaakt door het kanaal Coc Coc. Het liedje is erg aanstekelijk en eenvoudig om mee te zingen. 

6. See You Again - Wiz Khalifa featuring Charlie Puth: 6.01 miljard keer bekeken

"See You Again" is een liedje waar veel mensen graag naar luisteren. Het is een speciaal nummer dat mensen blij en tegelijkertijd een beetje verdrietig maakt. De zangers zijn Wiz Khalifa en Charlie Puth. Het nummer is erg populair en is al meer dan 6 miljard keer bekeken op YouTube. Het nummer komt ook uit de film "Fast & Furious 7". Het is een eerbetoon aan Paul Walker, die in de film speelde maar is overleden. Het liedje gaat over hoeveel de zangers hun vriend missen en hoe ze hem ooit weer zullen zien.

5. Shape of You - Ed Sheeran: 6.07 miljard keer bekeken

"Shape of You" is een liedje van zanger Ed Sheeran. Het is een leuk liedje dat ervoor zorgt dat mensen willen dansen. Het liedje gaat over een man die een vrouw ontmoet in een bar en zich tot haar aangetrokken voelt. Het nummer is al meer dan 5 miljard keer bekeken op YouTube, en dat is heel veel! De videoclip heeft veel coole dansen en mooie plekken.

4. Bath Song - Cocomelon - Nursery Rhymes: 6.38 miljard keer bekeken

3. Johny Johny Yes Papa - LooLoo Kids: 6.78 miljard keer bekeken

"Johny Johny Yes Papa" is een kinderrijmpje dat erg populair is op YouTube. Het gaat over een jongetje genaamd Johny die door zijn vader wordt betrapt op het eten van suiker en daarover liegt. Het liedje is meer dan 6 miljard keer bekeken.

2. Despacito - Luis Fonsi featuring Daddy Yankee: 8.25 miljard keer bekeken

"Despacito" is een erg populair nummer op YouTube. Het is een leuk liedje in het Spaans dat mensen aan het dansen maakt. Het is al meer dan 7 miljard keer bekeken, wat heel veel is! De zangers zijn Luis Fonsi en Daddy Yankee, en ze kunnen heel goed zingen en rappen. De videoclip heeft veel coole dansen en mooie plekken.

1. Baby Shark Dance - Pinkfong Kids’ Songs & Stories: 13.3 miljard keer bekeken

"Baby Shark Dance" is een super populair liedje voor kinderen op YouTube. Het gaat over een babyhaai, een mamahaai, een papahaai en andere familieleden. Samen zingen en dansen ze, en het is erg leuk. Het liedje is meer dan 12 miljard keer bekeken, dat is meer dan elk ander liedje.

Samengevat, biedt de top 10 van meest bekeken YouTube-video's een blik op de diverse en boeiende content die de aandacht van de wereld heeft getrokken. Van de virale sensatie "Baby Shark Dance" van Pinkfong tot de recordbrekende hit "Despacito" van Luis Fonsi featuring Daddy Yankee, deze video's laten de kracht van muziek, verhalen en entertainment op wereldwijde schaal zien. Of je nu een fan bent van pakkende deuntjes, hartverwarmende animaties of indrukwekkende visuele effecten, deze video's hebben voor ieder wat wils.