Pommelien Thijs Liedjes
Mirthe - wikiportret.nl - commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=130010637 - CC BY-SA 4.0

Top 10 Pommelien Thijs Liedjes Die Je Niet Mag Missen

Pommelien Thijs behoort momenteel tot de meest geliefde Belgische zangeressen. Haar doorbraak kwam met de rol van Caro in de serie #LikeMe, gevolgd door drie nummer 1-hits: "Nu wij niet meer praten," "Ongewoon," en "Erop of eronder." Maar welke andere pareltjes van Pommelien Thijs verdienen jouw aandacht? Hier presenteren we de top 10 Pommelien Thijs liedjes die het meest gestreamd en gedownload zijn op platforms als Spotify, YouTube, en Apple Music. Ontdek snel welke tracks je niet mag missen!

10. Droom Het Donker Weg (feat. MEAU)

We trappen af met een recente samenwerking tussen Pommelien Thijs en de Nederlandse zangeres MEAU. "Droom Het Donker Weg" is een betoverend nummer over het overwinnen van angsten en het najagen van dromen. Als titelsong van de film "De Familie Claus 3," waarin Pommelien Thijs de rol van Ella vertolkt, toont het nummer prachtig hoe haar stem harmonieert met die van een andere artiest.

9. Meisjes Van Honing

"Meisjes Van Honing" is Pommelien Thijs' eerste solosingle, uitgebracht na het tekenen van een platencontract bij Sony Music Entertainment. Een lofzang op vrouwelijke kracht en zelfliefde, het nummer inspireert jonge meisjes om zichzelf te omarmen en zich niet te laten beïnvloeden door de mening van anderen.

8. Kleine Tornado

Een vrolijk en energiek nummer, "Kleine Tornado" is een van de liedjes die Pommelien Thijs vertolkte in de serie #LikeMe. Het vertelt het verhaal van een meisje dat haar eigen pad volgt en zichzelf durft te zijn, vergeleken met een kleine tornado die alles op haar pad verandert.

7. ZILVER

"ZILVER" is een romantisch duet tussen Pommelien Thijs en de Nederlandse rapper Snelle. Het melancholische nummer gaat over een liefde die haar glans verliest. Pommelien Thijs en Snelle uiten hun verlangen naar elkaar en hun inspanningen om de relatie te redden, waardoor het een emotioneel geladen nummer wordt dat hun harmonie benadrukt.

6. HYPOTHETISCH

"HYPOTHETISCH" is een speelse samenwerking tussen Pommelien Thijs en de Belgische rapper Kraantje Pappie. Het nummer verkent hypothetische situaties van ontmoeting en liefde, doordrenkt met snelle, scherpe teksten, humor en dubbele betekenissen. Een nummer dat zeker een glimlach op je gezicht tovert.

5. Wat Een Idee!?

Een cover van "What A Feeling" uit de film Flashdance, "Wat Een Idee!?" is een van de nummers uit de serie #LikeMe. Het nummer belichaamt het gevoel van vreugde en vervulling wanneer je je passie volgt, en het moedigt luisteraars aan hun dromen na te jagen.

4. Ongewoon

De tweede nummer 1-hit van Pommelien Thijs in Vlaanderen, "Ongewoon," is een persoonlijk en kwetsbaar nummer. Het behandelt thema's van onzekerheid en eenzaamheid, waardoor het een bron van herkenning en troost is voor luisteraars die zich ook weleens 'ongewoon' voelen.

3. Medeplichtig

"Medeplichtig" is een sensueel duet tussen Pommelien Thijs en de Belgische zanger Metejoor. Het verkent een verboden liefde, waarbij de artiesten zingen over onweerstaanbare aantrekkingskracht en het samen verkennen van grenzen. Een meeslepend nummer vol passie en avontuur.

2. Nu Wij Niet Meer Praten

De debuutsingle van Pommelien Thijs, "Nu Wij Niet Meer Praten," is een hartverscheurend nummer over een voorbije relatie. In samenwerking met de Nederlandse zanger Jaap Reesema, raakt het nummer diep en bezorgt het luisteraars kippenvel.

1. Erop Of Eronder

De derde nummer 1-hit van Pommelien Thijs in Vlaanderen, "Erop Of Eronder," is een krachtig en meeslepend nummer over het nemen van risico's en het volgen van je hart. Het biedt een adrenalineboost en toont de veelzijdigheid en het talent van Pommelien Thijs.

Dit is de top 10 van Pommelien Thijs' liedjes die je niet mag missen. Welk nummer is jouw favoriet? Deel deze lijst met je mede-Pommelien Thijs fans!