Top 10 Bekendste Superhelden
Mohammed Majid - Pixabay

Top 10 Bekendste Superhelden

Lang voordat superhelden in films begonnen te verschijnen, waren strips bezig met het vermaken van kinderen, tieners en ook volwassenen over de hele wereld. Zodra hun stripauteurs filmmakers toestonden films over hun superhelden te gaan maken, werden de populaire helden in strips overheerst door degenen die in films te zien zijn. Niettemin heeft elke superheld zijn eigen entiteit en unieke vermogen om te bewonderen en te inspireren, wat hem of haar tot een voor de meest bekende en populaire superhelden maakte.

Kijk je graag naar superheldenfilms waarin Marvel superhelden en DC superhelden voorkomen, dan is hier een lijst van de Top 10 superhelden die over de hele wereld populair zijn en gevierd worden, komende is een lijst met Marvel personage namen en DC personage namen. Een mengeling van populaire Marvel stripfiguren en DC Comics personages verzamelde voor jou wie de meest bekende en populaire superhelden zijn.

De volgende superhelden lijst is helemaal gebaseerd op striplezers en filmpubliek. Als je je favoriete superheld niet ziet staan, maak je dan geen zorgen, niemand houdt zo van je favoriete superheld als jij en dat is wat jou bijzonder maakt.

10. Thor

Thor
MarvelousRolandCC BY-SA 2.0

Die superheld die Thanos bijna doodde en ook de reden was voor de dood van de helft van het universum. Thor is een Asgardian, de god van de donder. Zijn vader is Odin en ze leefden bijna 3000 - 4000 jaar. Thor is machtig maar niet slim. Thor's identiteit is niet verborgen zoals die van Spiderman en Batman, hij is voor de wereld bekend als Thor en alleen Thor. Hij is lid van de Avengers en redde de Aarde vele malen van uitsterven. Maar helaas verloor hij Asgard, bij de vernietiging van haar zuster - Hela.

9. Black Panther

Black Panther
Michael OcampoCC BY 2.0

Als je me vraagt waarom Black Panther op de lijst staat, dan ben je je niet bewust van hoe de stripindustrie aan het veranderen is. De Black Panther film die in februari 2018 uitkwam, heeft over de hele wereld meer dan een miljard dollar opgebracht en is daarmee een van de best verdienende Marvel films, en weet je de reden daarvoor? Hier zijn er een paar, Black Panther is een Afrikaanse superheld, geen Amerikaan, wat hem bijzonder maakt. Black Panther aka T'Challa is nog rijker dan Iron Man en ook Batman. Hij is koning van Wakanda, een land dat Vibranium - het sterkste metaal onder de grond heeft.

8. Wonder Woman

Wonder Woman
Abderrahman Hadd - Pixabay

Dit is geen Super Heroine namenlijst, maar toch staat ze hier. Wonder Woman aka Prinses Diana van Themyscira is een stichtend lid van Justice League. Terwijl alle films van DC extended Universe het publiek en de DC zelf teleurstellen, werd Wonder Woman een superhit en viel bij velen over de hele wereld in de smaak. Wonder Woman is een vrouwelijk personage en omdat ze zo krachtig is gaf ze een inspiratie aan alle vrouwen en meisjes, zo kwam ze in deze lijst. Ter informatie: 3 juni wordt gevierd als Wonder Woman Dag.

7. Hulk

Hulk
Eneas De TroyaCC BY 2.0

De Incredible Hulk, zo heet hij, is een van de sterkste Marvel personages. De boosaardigste Avengers en ook de krachtigste (soms). Hulk's energie en kracht zijn waar we het over moeten hebben. Bij veel Superhelden liggen hun krachten en kracht vast of zijn ze beperkt, maar dat is niet het geval bij Hulk. Zijn woede bepaalt zijn kracht, energie en sterkte, hoe kwader hij wordt, hoe krachtiger hij wordt. Thanos vermeldde zelfs dat hij een gevecht met Hulk altijd vermijdt omdat hij weet hoe gevaarlijk Hulk is.

6. Captain America

Captain America
AATIFMUHAMMAD - Pixabay

Het was ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, dat Steve Rogers zich liet experimenteren met "Super Soldier Serum", zo werd hij een mutant en ook een superheld. Captain America staat bekend als de man met het schild. Hij is een favoriet voor miljoenen over de hele wereld. Het verhaal werd beter toen hij door een conflict met Iron Man Civil War veroorzaakte. De regisseurs van Avengers Infinity War beweren zelfs dat de werkelijke reden waarom Avengers van Thanos verloren is vanwege de Burgeroorlog. Captain America is de ware leider van Avengers.

5. Superman

Superman
Solihin Kentjana - Pixabay

Superman heeft een diepe geschiedenis. Hij is eigenlijk een buitenaards wezen van de planeet Krypton. Zijn ware ouders noemden hem Kal-El. Hij wordt naar een andere planeet gestuurd om aan uitsterven te ontsnappen. Zo kwam hij op aarde en werd Clark Kent (geadopteerde naam). Het symbool dat je op zijn borst ziet "S" betekent hoop. Superman is de machtigste superheld in het DC universum en is lid van Justice League. Superman heeft een zwakte en dat is het element Krypton. Zijn krachten worden zwak als ze aan het element Krypton worden blootgesteld en kunnen er ook door gedood worden.

4. Wolverine

Wolverine
Gage SkidmoreCC BY-SA 2.0

Wolverine is ons favoriete personage in het mutanten universum. Zijn intrekbare bottenklauwen geven kippenvel. Wolverine heeft een hoge mate van genezende kracht. Hij is een krachtige superheld en een geoefend vechter. Hem verslaan in gevechten is bijna onmogelijk. Maar helaas heeft Fox hem in de film - Logan - gedood. Maar de kans bestaat dat hij terugkomt. Wolverine wordt in de X-Men serie vertolkt door Huge Jackman.

3. Iron Man

Iron Man
Ananta Sarkar - Pixabay

Iron Man was helemaal niet zo beroemd. Het was Robert Downey Jr. die het personage tot een wereldwijde sensatie maakte. Iron Man is de slimste Avenger en de op één na rijkste, denk ik, na Black Panther. Iron Man alias Tony Stark kreeg te maken met een hartkwetsuur en werd ontvoerd door Aziatische terroristen; ze dwongen hem wapens voor hen te maken, maar in plaats daarvan maakte hij een pantser voor zichzelf om zijn leven te redden en te ontsnappen. De rest is geschiedenis. Ironman is vooral een favoriet personage omdat hij onvervangbaar en cool is.

2. Spiderman

Spiderman
Gage SkidmoreCC BY-SA 2.0

Spiderman is Stanlee's favoriete superheld. Toen Peter Parker op een wetenschapsreis was, wordt hij gebeten door een spin en krijgt superkrachten om Spiderman te worden, zo simpel is het verhaal. Spiderman is de meest succesvolle superheld in termen van box office collectie en ook een publiekslieveling. Van het verhaal van Spiderman worden nog steeds films gemaakt. De geheime identiteit van Spiderman is het interessantste aan zijn personage. Als je Spiderman vergelijkt met andere superhelden begrijp je dat zijn superkrachten niet zo veel voorstellen en dat hij niet de machtigste superheld is. Spiderman doet nog steeds alles wat hij kan om vijanden te verslaan en wint. Heeft Spiderman een genezingsfactor? ja, dat heeft hij, maar niet in het tempo van de genezingsfactor van Wolverine of Deadpool.

1. Batman

Batman
Mohammed Majid - Pixabay

Eerlijk gezegd heeft Batman geen superkrachten en is hij niet het machtigste DC personage, hij werd een superheld omdat hij dat wilde. Hij wilde alleen maar de stad Gotham redden van misdadigers, daarom staat hij bovenaan de lijst van Beroemdste en Populairste Superhelden. Hij koos de naam van zijn alter ego als "Batman", niet omdat hij krachten had als Vleermuis, maar omdat hij er bang voor is, creëerde hij een superheldenkostuum dat op een vleermuis lijkt. Batman aka Bruce Wayne's ouders worden vermoord toen hij jong was en toen begon de Batman saga. Bruce is een miljardair uit voorvaderlijk bezit - Wayne Enterprise. Ondanks het feit dat hij geen superkrachten heeft, kon Batman vele superhelden verslaan, waaronder Superman.