Top 10 Vreemdste Wereldrecords Ooit

Top 10 Vreemdste Wereldrecords Ooit

Top 10 Lijstjes Bizar

10. Andy Jennings - Snelste gemotoriseerde rolcontainer

Andy Jennings - Snelste gemotoriseerde rolcontainer
Andy Jennings heeft een rolcontainer gemaakt die tot 65 kilometer per uur kan optrekken, waarmee hij een nieuw Guinness Wereldrecord vestigde. Andy Jennings vestigde het record door een oude huishoudelijke rolcontainer om te bouwen tot een racemachine door er een motorfietsmotor, een transmissie, een zitje en een stuurinrichting aan toe te voegen. Terwijl hij in de vuilnisbak zat, bereikte hij snelheden van bijna 60 km/u. Officials van Guinness World Records waren aanwezig om de poging te bekijken, die begon met Andy die beweerde dat hij snelheden van boven de 48 km/u moest bereiken om een nieuw wereldrecord te vestigen. Aan de andere kant overtrof Andy het doel door een hoge snelheid van 96 km/u te bereiken.

9. Joseph Grisamore - Hoogste mohawk ter wereld

Joseph Grisamore - Hoogste mohawk ter wereld
Een Minnesotaan heeft alles uit de kast gehaald om een nieuw wereldrecord te vestigen dat onbetwistbaar verbazingwekkend is. Joseph Grisamore uit Park Rapids heeft het wereldrecord verbroken voor het kweken van 's werelds grootste volle Mohikaanse Mohawk.De mohawk, die 42,5 inch (12.7 cm) meet, is voor Grisamore meer dan een identiteit geworden, en hij heeft zijn droom verwezenlijkt na 13 jaar hard werken en toewijding. Joseph grisamore is 6'1″ lang, en zijn mohawk is uitgegroeid tot meer dan vier voet lang.

8. Don Gorske - Meeste Big Mac hamburgers gegeten in een mensenleven

Don Gorske - Meeste Big Mac hamburgers gegeten in een mensenleven
Donald Gorske bezit het Guinness Wereldrecord voor de meeste McDonald's Big Macs die in één keer verorberd worden.Bovendien is hij nog niet klaar, want hij gaat elke dag door met het vestigen van nieuwe records. Gorske, 67, had eerder, in 1999, het record voor het consumeren van de meeste Big Mac hamburgers in een mensenleven. Na 22 jaar heeft hij een totaal van 32.340 hamburgers. Zijn avontuur begon in 1972 toen hij zijn eerste Big Mac proefde en verklaarde dat hij ze de rest van zijn leven zou blijven eten. Hij heeft elk bonnetje goed gearchiveerd en op datum gerangschikt. Om het gemakkelijker te volgen houdt hij een lopende telling bij op een persoonlijke kalender.

7. Lee Redmond - Langste vingernagels aan beide handen

Lee Redmond - Langste vingernagels aan beide handen
Lee Redmond (USA) had de langste vingernagels, die ze in 1979 begon te laten groeien en minutieus manicuurde tot een totale lengte van 8,65 m (28 ft (8.53 m) 4,5 in), zoals gemeten op de set van Lo show dei record in Madrid, Spanje, op 23 februari 2008. Ze verzorgde haar nagels heel goed, doopte ze elke dag in warme olijfolie en bracht fles na fles versteviger en lak aan om ze in tiptop conditie te houden. Begin 2009 was Lee betrokken bij een auto-ongeluk en verloor haar nagels. Ze vertelde een getuige ter plekke dat haar nagels records braken, en de vrouw ging rond om alle gebroken nagels te verzamelen, die Lee nu in een piepklein zakje bewaart als aandenken aan haar tijd in het Guinness Book of World Records.

6. Anne Woods - 28 Keer Wereldkampioen Gurning voor vrouwen

Anne Woods - 28 Keer Wereldkampioen Gurning voor vrouwen
Anne Woods won 28 keer het Women's World Gurning Championship, een toernooi waarbij de deelneemsters het lelijkste, misvormde gezicht denkbaar moeten maken terwijl ze hun hoofd door een paardenhalster houden. De wedstrijd wordt in september gehouden in Egremont, Cumbria, als onderdeel van de Crab Fair van de stad. De Egremont Crab Fair and Sports werd gesticht in 1267 en is daarmee een van de oudste kermissen. Ze trekt bezoekers uit de hele wereld door historische en traditionele activiteiten op unieke wijze te combineren met moderne attracties.

5. Snelste schildpad

Snelste schildpad
Guinness World Records heeft Bertie, een onopvallende luipaardschildpad, uitgeroepen tot 's werelds snelste schildpad. Hij heeft een topsnelheid van 0,6 mijl per uur (0,28 meter per seconde). Bertie is 's werelds snelste schildpad en overtreft daarmee het vorige record dat in 1977 werd gevestigd. Bertie liep het op een baan van 5,48 meter met een helling van 1:12 bergop. Het parcours kostte hem precies 19.59 seconden. Bertie woont nu in een zeer luxe verblijf met Shelly, zijn verloofde, en is bovendien opgenomen in het Guinness World Records Boek van 2016.

4. Kim Goodman - verste uitsteeksel van de oogballen

Kim Goodman - verste uitsteeksel van de oogballen
Kim Goodman kan haar oogbollen 12 millimeter (0.47 inch (1.19 cm)) uit hun kassen persen. Ze houdt het record voor de meest uitgestoken oogballen ter wereld. Oogbollen zijn biologisch moeilijk uit de oogkas te barsten door de verbinding van de oogzenuwen. Dit is daarentegen het verste dat een menselijk oog ooit naar buiten is gestoken. Guinness World Records erkende haar in 2004 in hun 50-jarig jubileumlijst van de beste tien 'hoogstandjes' aller tijden. Kim, die in Chicago, Illinois woont, ontdekte haar oogbal-popping gave nadat ze tijdens een Halloween feestje een klap in haar oog had gekregen. Sinds die dag kon ze haar oogballen op commando tevoorschijn wippen, en ook als ze geeuwt.

3. Radhakant Bajpai - Langste oorhaar ter wereld

Radhakant Bajpai - Langste oorhaar ter wereld
Radhakant Bajpai's oorhaar is 25 cm lang en groeit nog steeds, maar de Indiase kruidenier is niet van plan het te verwijderen, ondanks de protesten van zijn vrouw. Mr Radhakant heeft zijn oor-follikels nauwgezet gecoiffeerd van een recordbrekende 13,2 cm tot hun huidige oor-prikkende lengte, die in 2003 door Guinness officieel erkend werd als het langste oorhaar ter wereld. Mr Radhakant, 58, beschouwt zijn oorhaar als een symbool van geluk en fortuin, en het groeit al sinds hij 18 was en is nog nooit geschoren. Hij houdt het bij met een speciaal samengesteld mengsel van kruidenshampoo.

2. Kevin Shelley - De meeste houten toiletbrillen in een minuut met het hoofd gebroken

Kevin Shelley - De meeste houten toiletbrillen in een minuut met het hoofd gebroken
Kevin Shelley, een MENSA lid en fitness leraar, beweert een IQ van 148 te hebben. Hij bezit ook het wereldrecord voor de meeste houten toiletbrillen die in één minuut met het hoofd verbrijzeld worden, met 46, gevestigd tijdens een Duits televisieprogramma in 2007.

1. Madeleine Albrec - Meeste voeten en oksels besnuffeld

Madeleine Albrec - Meeste voeten en oksels besnuffeld
Madeline Albrecht werkte in de Hill Top Research Laboratories in Cincinnati, Ohio, waar ze Dr Scholl's goederen testte. Ze werkte er 15 jaar, en gedurende die hele tijd moest ze honderden voeten en oksels ruiken. Daardoor staat haar record van 5600 voeten en oksels gesnuffeld stevig in haar nalatenschap verankerd in het Guinness Book of World Records.