Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem

Alles op Valentijnsdag, schreeuwt ‘meisjes’, van roze harten tot teddyberen en chocolaatjes, maar hoe zit dat met je vriendje, waar is de Valentijnscadeau voor hem? Wil je je vriend op valentijn laten zien hoeveel je om hem geeft, maar je kan niet achterhalen wat de beste en meest jongensvriendelijke Valentijnscadeau is? Neem dan een kijkje op de top 10 Valentijnscadeaus voor hem!

10. Valentijnskaart

Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem


Ga op zoek naar een Valentijnskaart waar iets leuk en romantisch op staat geschreven, maar ga wel niet overboord met de liefdes teksten. Er zijn tal van mogelijkheden om een valentijnskaart te kiezen, of wees creatief en ga zelf aan de slag om zelf een kaartje te maken voor Valentijn. Zorg er in ieder geval voor dat er iets op het kaartje staat dat je aan hem doet denken.
  Top 10 Dodelijkste Stoffen Ter Wereld

9. Mok

Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem
Een sentimentele mok kan zijn handen en zijn hart verwarmen. Mokken zijn een geweldige manier om te zeggen hoe je je je voelt, en niemand kan ontkennen dat ze nuttig zijn. Telkens als je vriend een kopje thee, koffie of warme chocolademelk uit deze mok drinkt, zal hij aan jou denken.

8. Voetbalshirt

Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem
Weet je wat echt romantisch is? Aandacht besteden aan waar je vriendje in geïnteresseerd is. Dus waarom zou je hem niet verrassen met een voetbalshirt van zijn favoriete voetbalploeg.

7. Video Game

Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem
Vandaag de dag heeft wel iedereen een game console in huis. Waarom koop je voor je vriend geen nieuwe video game? Op die manier kunnen jullie gezellig samen op de bank spelen, uitstekend om wat meer quality time met elkaar door te brengen.

  Top 10 Oudste Boeken Ter Wereld

6. Filmtickets

Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem
Waarom neem je je vriendje niet meer naar een nieuwe film in de bioscoop waar jullie allebei kunnen beslissen welke film jullie willen kijken tijdens Valentijn? Hoewel, wanneer jij de bioscoopkaartjes koopt op voorhand is de filmkeuze geheel aan jou.

5. Boeken

Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem
Waarom doe je je vriend geen spannend detective boek cadeau voor Valentijn? Een leesboek waar hij helemaal kan in opgaan.

4. Muziek

Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem
Waarom schenk je je man niet wat nieuwe muziek als cadeau op Valentijnsdag? Je weet waarschijnlijk precies waar hij graag naar luistert, maar als je niet zeker weet is er altijd een iTunes-cadeaubon.

3. Snoepgoed

Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem
Maak iets zoets voor je geliefde! Op Valentijnsdag is zoetigheid voor je geliefde een aloude traditie, en als je het extra speciaal wilt maken kun je zelf een taart, koekjes of heerlijke cupcakes maken.

  Top 10 Snelste Vliegtuigen Ter Wereld

2. Parfum

Top 10 Valentijnscadeaus Voor HemValentijnsdag is het perfecte moment om je vriendje iets te geven wat hij misschien nooit voor zichzelf in huis haalt, maar dat je allebei kunt appreciëren, zoals bijvoorbeeld een heerlijk ruikende parfum. Wij raden Hugo Boss Bottled aan, wat een echte klassieker is. Hugo Boss Bottled is eveneens ook een van de meest populaire mannengeuren aller tijden.

1. Avondmaal

Top 10 Valentijnscadeaus Voor Hem
‘De liefde van de man gaat door de maag’, zo luidt het gezegde toch? Stel de theorie op de proef, en ga de stad in of maak iets bijzonders lekker klaar, iets wat hij niet snel zal vergeten.