Top 10 Sterkste Superhelden Aller Tijden

Kan jij raden welke superhelden de sterkste zijn aller tijden? Sinds de dag dat superman zijn entree maakte op het grote witte doek, lijkt het er op dat mensen volop zijn gaan discussiëren welke superhelden en slechteriken nu juist de krachtigste zijn. Maar hoe machtig superman ook mag zijn, met zijn gespierd lichaam en haar dat sterker is dan staal, is hij wel de sterkste superheld die er bestaat? De verbluffende figuren in deze lijst kunnen vliegen door de lucht, racen door het land, je geest lezen, of je compleet vernietigen. Deze superhelden hebben krachten waarvan een ieder van ons alleen maar kan van dromen. Alleen bovennatuurlijke wezens zoals in deze bovennatuurlijke lijst zijn sterk genoeg zo’n krachten te hanteren. Dit is de ultieme informatiebron om te weten te komen welke de beste superhelden van alle tijden zijn, dus check deze lijst met de top 10 sterkste superhelden aller tijden!

Top Tien Sterkste Superhelden Aller Tijden

Top 10 Sterkste Superhelden Aller Tijden
  1. Thor
  2. Goku
  3. Superman
  4. Silver Surfer
  5. Sentry
  6. Dr. Strange
  7. Franklin Richards
  8. Black Bolt
  9. Flash
  10. The Green Lantern

10. The Green Lantern

The Green Lantern

Wanneer de superheld The Green Lantern (De Groene Lantaarn) beschikt over het machtigste wapen van het universum, de zogenaamde Power Ring, verleent deze ring de Green Lantern hem vermogens die ogenschijnlijk alleen door zijn verbeelding worden beperkt. Hij is ook een van de sleutelfiguren in het DC-universum. Het enige nadeel met een wapen als de Power Ring is dat deze supercoole gadget moet worden opgeladen, en meestal wanneer het het hardst nodig is.

9. Flash

Flash

Door gebruik te maken van de Snelheidskracht, kan Wally sneller rennen, denken en handelen dan het licht zelf, en hoe indrukwekkend dat ook is, het houdt daar niet op. Hij kan zich ook door de tijd bewegen, door materie heen gaan, en kan zelfs kennis opdoen door aan supersonische snelheid te lezen en leren.

8. Black Bolt

Black Bolt

Als koning van een bijzondere mensenras beter bekend als de Inhumans wordt de Black Bolt omschreven door andere superhelden als een van de machtigste wezens in het universum. In staat om energie te manipuleren, kan de Bolt gebruik maken van deze kracht om elk van zijn vaardigheden te verbeteren tot belachelijk hoge niveaus. Zijn grootste wapen is echter zijn daverende stem. Zelfs een fluistertoon heeft aangetoond in staat te zijn de botten van de Hulk te verbrijzelen, en er wordt gezegd dat een kreet een hele planeet zou kunnen vernietigen.

7. Franklin Richards

Franklin Richards

Franklin Benjamin Richards is de zoon van Mr. Fantastic en Invisible Woman, Franklin wordt al langer beschouwd als de machtigste aardgebonden mutant in het universum wanneer het aankomt op om gerealiseerd potentieel.

6. Dr. Strange

Dr. Strange

Doctor Strange is een superheld en fictieve tovenaar ook bekend als de Supreme Sorcerer dat een van de machtigste magiërs op aarde is, en die vaak de verantwoordelijkheid op zich neemt om de wereld te redden van mystieke bedreigingen. Het enige wat deze meester van zwarte magie zou kunnen doen tegenhouden is het feit dat hij maar een normaal mens is die met magie speelt.

5. Sentry

Sentry

Sentry is een raadsel van zijn soort, hij is zo sterk dat hij soms verbaasd is van zijn eigen capaciteiten. Echter, zijn voornaamste zwakheid is het hebben van zwakzinnige geest. Hoewel hij eens zijn eigen bestaan uit het geheugen van elke persoon en superheld in het universum heeft doen verdwijnen, zijn zijn persoonlijke mentale problemen zijn ondergang.

4. Silver Surfer

Silver Surfer

Bij de Silver Surfer is het meer de vraag wat kan hij niet, dan wat hij wel kan. Als gevolg van zijn vermogen om te kunnen profiteren van de kosmische kracht (Power Cosmic) zou hij toegang hebben tot een bijna onbeperkte hoeveelheid aan kracht. De enige reden waarom hij niet hoger gerangschikt staat in deze lijst is omwille van zijn inconsistentie. Soms lijkt het erop dat hij de nummer één superheld is, andere keren de tweede of de derde plaats, terwijl op andere momenten vraag ik mij af of hij wel op deze lijst zou moeten staan. Daarom heb ik het gemiddelde van de twee genomen.

3. Superman

Superman

Superman is een van de bekendste en sterkste DC Superhelden. Met als enige zwakheid, dat de man van staal is geen pretje om tegen te vechten. Hoewel hij niet op de eerste plek staat in deze lijst, zou hij dat makkelijk kunnen zijn, vooral omdat niemand helemaal zeker is van hoe krachtig Superman nu juist is, want hij houdt zichzelf altijd in. Hoe dan ook, als een van de meest gerespecteerde superhelden in het universum, is deze kryptoriaan een echte OG.

2. Goku

Goku

Ik weet dat ik hiermee geen vrienden zal maken, maar sinds Super Saiyan een begrip is geworden, vond Goku ergens zijn weg naar de top van deze superheldenlijst. Ook al is hij een iets of wat afwijkende superheld van de standaard superhelden die we kennen van Marvel en DC, is hij toch een noemenswaardig personage op basis van de veronderstelling dat er geen limieten aan zijn krachten zijn.

1. Thor

Thor

Thor is de Noorse God van de donder. De marvel superheld is niet alleen onoverwinnelijk in bijna elke zin van het woord, Maar hij lift de betekenis van bekwame krijger naar een hoger niveau. Bovendien heeft hij een hamer die hem bijna de absolute controle geeft over tijd en ruimte. In feite is deze superheld zo machtig dat het een uitdaging zou zijn om een comic stripboek te schrijven dat op een geloofwaardige manier laat overkomen hoeveel hij in gevaar is.

LEES  Top 10 Bekendste Superhelden
Loading...