Top 10 Sterkste Pokémon In Pokémon GO

Pokémon GO! is niet meer het wereldwijde fenomeen dat het ooit was, maar geniet nog steeds van een toegewijde fanbase, en de mechaniek en het rooster zijn geleidelijk geëvolueerd; op het moment van dit schrijven bevat het spel wezens tot en met generatie 4.

Met nieuwe vechters en spelvarianten komen en gaan kampioenen bij elke update. Dus of je nu team Valor, Mystic of Instinct bent, pas op voor de meta-dominerende krachtpatsers van vandaag - welke heersen er? Dit zijn de tien beste Pokémon in Pokémon GO!

10. Moltres

Type: Vuur/vliegen Max CP (Gevechtskracht): 3465

Vuur is momenteel niet een van de beste soorten in het spel, maar het is nuttig bij zonnig weer, en Moltres biedt de beste aanvaller ervan. Moltres, alleen geëvenaard door Entei, blinkt uit in DPS (schade per seconde) en doet snel pijn. En hij is bijzonder sterk tegen Bug en Grass vijanden, dankzij zijn dubbele weerstand.

Moltres's dubbele types stellen hem ook in staat STAB (same-type attack bonus) te gebruiken met zowel Fire Spin als Sky Attack, twee van de beste bewegingen in hun respectieve elementen.

9. Mamoswine

Type: Grond/Ijs Maximum CP: 3328

Tot Mamoswine ontbrak een grote kampioen op Ice. Hij biedt een geweldig tegenwicht tegen bedreigingen als Dragonite, Salamence, Garchomp en Rayquaza. Mamoswine heeft een goed uithoudingsvermogen, waardoor hij veel tankkracht heeft, en Powder Snow en Avalanche zorgen ervoor dat hij zowel schade uitdeelt als opneemt.

Hoewel Mamoswine vooral wordt gebruikt als Ice-Type Dragon counter, kan hij ook dienen als een formidabele Ground Sweeper met Mud Slap en Bulldoze.

8. Rampardos

Type: Rots Maximale CP: 3298

Rampardos is een beetje een glazen kanon, maar zijn klappen zijn ontegenzeggelijk dodelijk. Grotere Rock-Types zijn te vinden in Tyranitar en Rhyperior, maar dan verlies je wat snelheid, en Rampardos geniet van de gedroomde Rock-DPS combo van Smack Down en Rock Slide.

Rampardos is een beest in PvE, maar heeft het af en toe moeilijk in PvP, maar zijn harde aanvallen kunnen zijn risico rechtvaardigen als je bedreven bent in het ontwijken.

7. Tyranitar

Type: Rots/Donker Maximale CP: 3834

Tyranitar heeft een van de beste gevechtsratings van het spel, plus een unieke typecombinatie met mooie dekking. Smack Down en Stone Edge leveren formidabele Rock-schade op, terwijl Crunch goed werkt tegen tegenstanders die kwetsbaar zijn voor Dark.

Tyranitar is langzamer dan veel van zijn soortgenoten, en hij zal snel vallen tegen Fighting-tegenstanders, maar verder kan hij elke vijand uitdagen (zelfs degenen die hij niet kan type-trumpen) met zijn enorme omvang.

6. Metagross

Type: Staal/Psychisch Maximale CP: 3791

Deze pseudo-legendarische heeft een zeldzame typecombinatie en een sterke CP met een bijzonder indrukwekkende verdedigingsstatus. Aanvallend is Metagross ook niet mis dankzij Meteor Mash, een van de beste charge moves in het spel (vergelijkbaar met Grass' Frenzy Plant).

Ondertussen biedt Bullet Punch een nuttige snelle Steel-aanval, terwijl Zen Headbutt hetzelfde doet voor Psychic, waardoor Metagross een fantastische allround vechter is.

5. Salamence

Type: Draak/Vliegen Maximale CP: 3749

Salamence's geavanceerde offensieve potentieel overtreft Dragonite een beetje voor beste niet-legendarische Dragon. Hij heeft een dominante aanvalsstatus en veel dekking, door Dragon, Dark, Water en Fire-moves te leren - wat vooral gewaardeerd wordt tegen Ice-dreigingen.

Als je specifieke counters nodig hebt, kun je je op andere elementen richten, maar voor pure Dragon STAB kun je het beste Dragon Tail en Outrage gebruiken als je primaire aanvallen.

4. Kyogre

Kyogre
Type: Water Maximale CP: 4115

Kyogre overtreft Gyarados als de beste Water Pokémon en heeft een enorm CP totaal. Hoewel hij alleen STAB heeft met Water, heeft Kyogre toegang tot twee van zijn beste moves: Waterfall en Hydro Pump.

Andere aanvalselementen zijn beschikbaar, maar het zijn niet de beste moves van hun type; dus Kyogre kan het moeilijk hebben tegen tegenstanders die resistent zijn tegen Water. Maar wat hij mist aan veelzijdigheid, compenseert hij met zijn monsterlijke grootte, en er zijn momenteel toch al niet veel grote Grass-bedreigingen.

3. Machamp

Type: Gevecht Maximale CP: 3056

Op het eerste gezicht lijkt Machamp niet de uitstekende krijger die hij is. Zijn CP is vrij laag voor een tier 1 eenheid, en hij stelde teleur bij zijn debuut dankzij slechte Fighting moves en verschillende stats.

Maar nu is hij de posterboy van het Fighting-type en slaat hij zich door Rock-, Dark-, Ice- en Normal-tegenstanders heen met Counter en Dynamic Punch. Machamp is meer situatiegebonden dan andere toppokemon, maar is een belangrijk tegenmiddel voor bedreigingen als Dialga, wiens Steel-type veel van de andere kampioenen van vandaag weerstaat.

2. Rayquaza

Type: Draak/Vliegen Maximum CP: 3835

Rayquaza heeft een felle CP-rating die de voorkeur geeft aan aanvallen, waardoor hij de beste Flying en Dragon-veger in het spel is. Dragon Tail en Outrage zorgen voor superieure Dragon-technieken, en je kunt de laatste wisselen voor Aerial Ace als je wat Flying-dekking nodig hebt.

Met de introductie van Mamoswine heeft Rayquaza nu een felle check, maar er zijn nog steeds niet veel noemenswaardige Ice-types die zijn dodelijke offensief in toom kunnen houden.

1. Mewtwo

Type: Psychic Maximale CP: 4178

Mewtwo's onheilige stats blijven koning, zelfs na de 9% nerf die ze hebben geleden. Voor snelle aanvallen kun je kiezen tussen Confusion (meer schade) of Psycho Cut (meer opladen), beide top-rated technieken met Psychic STAB. Voor dekking zul je vaak Shadow Ball als charge move willen, hoewel Focus Blast een nuttige vechttechniek is voor Ghost-resistente Normal types.