Top 10 Sterkste Kinderen Ter Wereld

Top 10 Lijstjes Sport

Om een tal van gezonde redenen is lichaamsbeweging bij kinderen essentieel. Het draagt bij aan het verminderen van lichaamsgewicht en het verminderd de kans op overgewicht, terwijl het de kracht van de spieren en de botten verbetert. Maar, sommige mensen nemen lichaamsbeweging net iets te serieus en gaan tot het uiterste, zoals deze mini-supermensen die alles behalve gemiddeld zijn, van het uitvoeren van duizenden push-ups tot het voortrekken van een auto. Sommige van deze supersterke kinderen kunnen niet wachten tot ze 18 jaar oud zijn, of het zijn misschien wel hun ambitieuze ouders? Deze sterke kinderen zien er misschien wel bescheiden uit, maar ze bezitten een enorme kracht en respect binnen hun gemeenschap. Je zult verrast zijn door de kracht van deze jonge mensen, waarvan velen niet eens op de middelbare school zitten. Het kan hun krankzinnige krachttraining zijn of een genetische mutatie, het valt niet te ontkennen dat deze kinderen sterker zijn dan elke andere gemiddelde mens. Hier zijn de top 10 van de sterkste kinderen ter wereld.

10. Maryana Naumova

 

Maryana Naumova is een Russische powerlifter die bekend staat voor haar leeftijdscategorie, met meer dan een dozijn aan records. In 2015 nam ze een record beet door 150 kg te bankdrukken in de Arnold Classic. Ze werd geboren in Staraya, Rusland, bij Olga Ivanova, en bij Alexander Naumov. Maryana begon met het tillen van zware gewichten op 10 jarige leeftijd en werd al snel populair door het verkrijgen van sponsordeals. Ook werd ze al snel de eerste vrouw onder de 18 jaar die professioneel aan gewichtheffen deed.

9. Jake Schellenschlager

 

Jake Schellenschlager is een concurrerende bodybuilder en powerlifter met een leeftijd van slechts 14 jaar. Hij traint zeven dagen per week en neemt het hele jaar door deel aan talrijke wedstrijden. Hij is een natuurlijke concurrent (gebruikt geen steroïden) en is sterk genoeg om twee keer zijn eigen lichaamsgewicht op te tillen, wat echt indrukwekkend is gezien zijn leeftijd. Jake is sinds zijn 12e begonnen met trainen. Zijn liefde voor het trainen begon met het kijken naar zijn vader die aan het trainen was (wat indruk op hem maakte) en vertelde zijn vader dat hij het sterkste kind ter wereld wilde zijn. Na de laatste twee en een half jaar van trainen, vestigde hij wereldrecords voor zijn gewichtsklasse - onder de 56 kg.

8. Naomi Kutin

 

Naomi Chaya Kutin is een powerlifter die op 8-jarige leeftijd begon met haar carrière en in verschillende gewichtsklassen talloze records heeft gevestigd voor haar sport. Kutin, een 16-jarige met een lichaamsgewicht van slechts 59 kg, heeft drie keer haar gewicht getild. Ze squat met meer dan 150 kg en kan de deadlift oefening uitvoeren tot 165 kg. Haar warm-ups omvatten een hoog volume van heavy metal en een reeks grunts die de meestal gereserveerde tiener prikkelen. Kutin heeft een cultus verzameld en wordt door haar leeftijdgenoten de 'Super Girl' genoemd. Toen ze 10 jaar was deed ze squat oefeningen met 100 kg, wat op dat moment meer dan twee keer haar lichaamsgewicht was. Na een paar jaar squat ze met meer dan 115 kg, wat haar onderscheit van anderen.

7. Yang Jinlong

 

Yang Jinlong, een zevenjarige uit de provincie Anhui in China, die de traditionele logica en verwachtingen van China aan de voet van de wereldwijde BMI (body mass index) lijst tart. Hij weegt ongeveer 50 kg, ongeveer 3 keer het gemiddelde gewicht van een 7-jarige. Maar immense kracht komt met een prijs van hoog gewicht, en dit sterk kid heeft duidelijk geen extra motivatie nodig of aanmoedeging om zijn bord groenten leeg te eten. Het kind is zo sterk dat hij alleen auto's vooruit kan duwen, zijn vader kan dragen, grote zware graanzakken kan tillen en deze op zijn schouders kan laten rusten. De mini-strongman is nu een ster in China met zijn volle wangen en een enorme glimlach, wanneer mensen samenkomen om te zien wat hij als volgende zal optillen. Yang Jinlong vertoont geen enkel teken van stoppen en weegt momenteel meer dan 50 kg. Op de vraag hoe hij zo'n kracht kan opwekken, antwoordde Yang grijnzend: 'Omdat ik dik ben!'. We weten nu twee dingen met deze uitspraak. Yang is sterk en eerlijk.

6. Varya Akulova

 

Varvara Yurievna Akulova werd geboren in een groep van circusartiesten Yuriy Akulov en Larisa Akulova op 10 januari 1992 in de Oekraïense mijnstad Kryvyi Rih. Toen Varya 10 jaar jong was, slaagde ze erin om samen met haar moeder en vader in een circus te werken. De naam Varya Akulova betekent niet veel voor je, maar ze staat in Oekraïne bekend als het sterkste meisje ter wereld. Al op 8-jarige leeftijd wist ze het gewicht op te tillen en stunts uit te halen zoals in een sciencefictionfilm. Varya Akulova was in staat om een totaal gewicht van 350 kg te tillen, terwijl haar eigen gewicht slechts 40 kg was. Op driejarige leeftijd tilde het Oekraïense meisje voor het eerst een halter van 100 kg op. Varya Akulova is nu 21, is een mooie dame geworden en heeft nog steeds een record in gewichtheffen. De familie woont nu in Kiev en haar volgende doelwit is de Olympische Gouden Medaille en de Wereldtitel van de Sterkste Vrouw.

5. Giuliano Stroe

 

Giuliano Stroe is een bodybuilder en Roemeense turner. Toen hij 2 jaar oud was begon Giuliano samen met zijn vader in de sportschool te trainen. In het Guinness Book of World Records van 2009 werd het geschreven. Met een verzwaarde bal tussen zijn benen heeft Giuliano een record gevestigd voor de snelste 10 meter handloop. Deze stunt werd door de kleine Bodybuilder op een Italiaanse tv-show voor een live publiek uitgevoerd. Een jaar later, voor 90 graden push-ups (een oefening waarbij de benen de grond niet raken) vestigde Stroe het wereldrecord. Nu 14 jaar oud, woont de jonge atleet met zijn gezin in Italië. Giuliano en Claudio concentreren zich nu op het boksen en nemen deel aan verschillende wedstrijden.

4. Liam Hoekstra

 

Liam Hoekstra is geboren in 2005 en woont momenteel in Roosevelt Park, Michigan, met zijn ouders Dana & Neil Hoekstra. Het meest opmerkelijke wonder van Liam was het deel dat de biologische moeder het opgaf om te accepteren, die zich zorgen maakte over de verschillende medische aandoeningen van de baby. Dana en Neil Hoekstra zijn sindsdien echter zijn pleegouders en hebben ervoor gekozen om hem als hun eigen zoon te beschouwen. Liam's eerste supersterke vertoning was toen hij 5 maanden oud was toen hij een ijzeren staaf boog. Terwijl andere kinderen met hun chin-ups worstelden, was het voor Liam zo eenvoudig als aankloppen op een deur. Hij nam zijn torso nog verder over de bar en hield hem minutenlang vast, tot grote verrassing van zijn klasgenoten. Een zeldzame genetische myostatineziekte genaamd spierhypertrofie werd gediagnosticeerd na verschillende onderzoeken en testen. Je vraagt je misschien af, wat is dit ongelooflijke syndroom? Myostatinedeficiëntie is een aandoening waarbij het lichaam snel spieren opbouwt en lichaamsvet remt. Bovendien kan de jonge Liam, mogelijk om jullie sportfanaten te benijden, meer ijs en KFC-kipvleugeltjes eten zonder zich zorgen te maken dat hij er mollig uit gaat zien en heeft hij 40 procent lichaamsspieren en een laag vetgehalte. Het kind is superieur aan andere jongens van zijn leeftijd en is voorzien om uit te blinken in elke spieractiviteit waarin hij kan worden geplaatst. Liam Hoekstra heeft letterlijk genoeg kracht om relatief zware halters comfortabel op te tillen zonder zwaar te hoeven ademen en kan eenvoudig meubels in huis optillen. Als hij dat zou willen, zou de jonge Liam de hele dag op de bank kunnen zitten met aardappelchips bij de hand, en zijn lichaam zal er altijd ripped uitzien tijdens het kijken naar zijn favoriete Nickelodeon serie.

3. CJ Senter

 

Je kent hem misschien beter als 'the Workout Kid'. Deze 10-jarige is een heel fenomeen dat iedereen met zijn trainingsvaardigheden wegblaast. Het CJ-centrum onderwijst en motiveert anderen om gezond te zijn; zijn eigen trainingsprogramma's op dvd's moedigen andere kinderen aan om een gezonde levensstijl te hebben door gezond te eten. Hij houdt van hard werken en trainen, maar pleit niet voor krachttraining omdat hij weet dat kinderen geen krachtoefeningen zouden moeten doen. Zijn geheim is om gewoon met het lichaam te oefenen en gezond eten, en veel. Nu 17 jaar oud is hij op 10 jarige leeftijd begonnen met zijn fitnessbedrijf en heeft hij zijn eigen unieke fitnessgids en dvd-sets ontworpen voor kinderen.

2. Andrey Kostash

 

Dit Oekraïense kleine is een absolute machine. Is het je opgevallen hoeveel van 's werelds sterkste kinderen uit landen als Rusland en Oekraïne komen? Het is zeker geen toeval. Andrey begon met trainen toen hij vijf jaar oud was, omdat hij denkt dat kinderen die voetbal spelen en vrienden hebben, overschat worden. Volgens hem ontwikkelt training vertrouwen en kracht. Op zesjarige leeftijd maakte Andrey 3.000 push-ups achter elkaar af (zonder pauze). Het duurde 2 uur en 29 minuten, en Kostash was niet zo onder de indruk van dat aantal. Zijn hoogstpersoonlijke record lag dichter bij 6.000, maar de 4.000 push-ups van deze Oekraïner waren nog steeds succesvol in het breken van een nieuw record.

1. Richard Sandrak

 

De Oekraïense, Amerikaanse bodybuilder, vechtkunstenaar en acteur Rickard Sandrak, ook bekend als Kleine Hercules, staat bekend als 's werelds sterkste jongen voor de gespierde lichaamsbouw die hij in zijn vroege jaren ontwikkelde. Hij had enorme spieren toen hij acht was, perfecte six-pack buikspieren, en bewoog zich meer als een slangenmens. Hij verwierf internationale populariteit als mini-bodybuilder, dankzij zijn vechtsporten en optredens op tv en in films. Maar voor de indrukwekkende lichaamsbouw betaalde de jongen de prijs. Richard zegt dat hij al zijn dagen aan het trainen was, en dat hij geen tijd mocht besteden aan het spelen met zijn vrienden of, simpel gezegd, dat hij geen normale leuke jeugd had. Hij mocht nooit snoepjes of ongezond eten, was verplicht om sla te eten terwijl hij een kind was, terwijl zijn familieleden pizza aten. Waar is hij nu? Sandrak is nu naar verluidt gestopt met bodybuilding omdat hij zich verveelde en nadat zijn vader was gearresteerd en naar de gevangenis ging in een interview in 2015. Hij doet nu cardiovasculaire oefeningen, chin-ups, traplopen en rijdt op zijn skateboard. Richard lijkt nog steeds in redelijke vorm te zijn, maar is ver verwijderd van het geripte, gespierde lichaam dat hij vroeger had. Hoewel hij sindsdien de bodybuilding heeft opgegeven, heeft hij zich een heel ander doel gesteld: Lucht- en Ruimtevaart. Zijn huidige droom is om een baan te krijgen bij de NASA.