Top 10 Populairste Torrent Sites (2021)

Top 10 Lijstjes Algemeen

Torrent sites komen en gaan. Ze worden gesloten door organisaties als Brein of soms zelfs de FBI, maar een paar dagen later staan ze vaak weer online op een ander webadres. En zo niet, dan is er een andere torrent site die het overneemt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze sites tot de meest populaire ter wereld behoren en dat er veel geld wordt verdiend met advertenties. Dit zijn de 10 meest populaire torrent websites in 2020.

10. Tamil Rockers

Tamil Rockers
Nieuw op de lijst van torrent sites in 2020 is Tamil Rockers. Als je een fan bent van Bollywood films, dan is dit de website voor jou. Hoewel er ook een grote selectie van de nieuwste Engelse films is.

9. Fitgirl Repacks

Fitgirl Repacks
Ook nieuw in de lijst in 2020 is de site Fitgirl Repacks, een heel andere torrent site dan de rest in de lijst. Fitgirl Repacks brengt zo klein mogelijk gemaakte, gekraakte versies van populaire spellen uit. De torrents van deze 'release group' zijn ook op andere sites te vinden, maar de magneetlink zijn ook op hun eigen site te vinden.

8. Limetorrents.cc

Limetorrents.cc
Limetorrents maakt al jaren goede vorderingen. Ze worden steeds populairder. De reden hiervoor is waarschijnlijk dat het aantal vervelende reclamebanners iets minder is dan op andere torrent sites. Er zijn pogingen geweest om limetorrents te blokkeren in het afgelopen jaar, maar ze zijn verhuisd naar een nieuw domein, ze kunnen nu worden gevonden op limetorrents.info.

7. Eztv

Eztv
Eztv is een van de populairste releasegroepen die al jaren nieuwe tv-series online zet. De huidige EZTV.io is niet de oorspronkelijke groep. Er is een vijandige overname geweest in 2015. De releases van deze groep worden dan ook niet op veel andere populaire torrent sites geplaatst.

6. Torrentz2

Torrentz2
Torrentz.eu was lange tijd een van de meest populaire torrent sites, totdat het in 2016 werd gesloten. Al snel was er Torrentz2 . Het is een meta-zoekmachine die torrents zoekt op de andere populaire sites.

5. Nyaa.si

Nyaa.si
Nyaa.si is de place to be voor anime liefhebbers. Nysaa werd vorig jaar uit de lucht gehaald, maar ze zijn sinds 2018 terug op een nieuw domein.

4. RARBG

RARBG
RARBG is de torrentplaats voor diegenen die de voorkeur geven aan kwaliteit boven kwantiteit. De site is sinds 2008 online.

3. 1337X

1337X
1337X is de laatste jaren zeer populair geworden. Het ontwerp van de website is dan ook zeer strak en overzichtelijk. Ook zijn er minder advertenties.

2. YTS.lt

YTS.lt
YTS en YIFY waren ooit een populaire 'releasegroep'. Ze waren vaak de eerste met een goede versie van de nieuwste films. De oorspronkelijke groep is echter gestopt en een andere groep heeft de plaats ingenomen op het YTS.lt domein. Ze zijn nog steeds supersnel met het uitbrengen van nieuwe films, en zijn gespecialiseerd in kleine formaten. Niet iedereen in de torrent-gemeenschap is hier even blij mee en releases van deze groep worden dan ook niet op meerdere sites geplaatst. Voor de populariteit van YTS maakt dit niet uit, ze waren zelfs de meest populaire torrent site in 2019.

1. The Pirate Bay

The Pirate Bay
The Pirate Bay is sinds 2003 online en is altijd de belangrijkste torrent site geweest. Er zijn tientallen pogingen gedaan om de site uit de lucht te halen, er zijn servers in beslag genomen, ook domeinnamen zijn in beslag genomen en de oorspronkelijke oprichters zijn zelfs veroordeeld tot gevangenisstraf. Maar het lijkt onmogelijk om de Thepiratebay te stoppen. Er zijn veel proxies waar je naartoe kunt gaan als het .org-domein niet werkt.