Top 10 Mooiste Oekraïense Vrouwen

Hoewel je het misschien niet weet, ben je waarschijnlijk al bekend met een paar sexy Oekraïense vrouwen uit de popcultuur. Oekraïne heeft een lange geschiedenis van sexy dames die mensen over de hele wereld hebben betoverd. Als je geïnteresseerd bent in dating met buitenlandse vrouwen van welke nationaliteit dan ook, aarzel dan niet. Het is een geweldige manier om het leven te leven en je horizon te verbreden.

10. Tina Karol

 

Beroemd in haar eigen land sinds ze een kind was, is Tina Karol een van de populairste exportproducten van Oekraïne. Als piano- en zangwonder is Karol sinds de late jaren 80 een van de bekendste gezichten van Oekraïne. Nog steeds jong en aantrekkelijker dan ooit, is ze iemand die je waarschijnlijk al gezien hebt.

9. Ruslana

 

Ruslana is beroemd in Oekraïne en in de hele Europese Unie en is een van de bekendste popsterren die er zijn. Als winnares van het Eurovisiesongfestival in 2004 is Ruslana in vele opzichten een groot succes.

8. Yulia Tymoshenko

 

Joelia Timosjenko is een van de beroemdste eerste ministers van Oekraïne, zowel door haar beheersing van het beleid en de politiek, als door haar persoonlijke schoonheid. Timosjenko viel op het wereldtoneel op als een wereldleider die wist hoe hij een visuele indruk moest maken. Timosjenko staat nog steeds in de belangstelling van het grote publiek en is iemand die je moet leren kennen als je dat nog niet wist.

7. Milla Jovovich

 

Milla Jovovich is een beroemd actrice in Amerika en elders, die de hoofdrol speelt in big budget blockbusters in verschillende decennia, waaronder de Underworld franchise en The Fifth Element. Ze is een van de celebs werelds mooiste ogen.

6. Inna Tsymbalyuk

 

Miss Universe 2006 was eerst Miss Oekraïne. Oekraïne verheft geen vrouwen die niet uitzonderlijk zijn. Bekijk haar als je dat nog niet eerder gedaan hebt.

5. Olga Kurylenko

 

Ook al ken je haar naam niet, je hebt Olga's gezicht zeker gezien. Ze is een belangrijke figuur geweest in de modefotografie en speelde tegenover James Bond/Daniel Craig in de film Quantum of Solace.

4. Chantal Kreviazuk

 

Chantal was in het verleden een grote winnares bij verschillende Juno awards. Kreviazuk staat bekend als Canadese singer-songwriter, maar werd eigenlijk in Oekraïne geboren voor ze emigreerde.

3. Dasha Astafieva

 

Beroemd model, popster (in de popgroep NikitA), en Playboy Playmate van hoog aanzien, Dasha Astafieva is een van de mooiste Oekraïense vrouwen. Ze is over de hele wereld geweest. Zelfs als je haar naam niet kent, heb je haar gezicht wel gezien. En waarschijnlijk wil je het nog eens zien.

2. Ani Lorak

 

Nog een popster die over de hele wereld harten steelt. Lorak is een van de bekendste vrouwen uit Oekraïne, en is dat al enkele jaren. Geen lijst van de mooiste vrouwen uit Oekraïne is compleet zonder Ani Lorak.

1. Anna Bessonova

 

Als enige turnster op onze lijst is Bessonova een van de bekendste atletes in Oekraïne, ongeacht het geslacht. Als ritmisch gymnaste heeft Bessonova haar kunsten vertoond in Athene en Peking, en is ze wereldkampioene in Griekenland. Ze staat bovenaan onze lijst van mooie Oekraïense vrouwen.

Oekraïne is een groot land met heel veel mensen. Geen lijst zou lang genoeg kunnen zijn om al haar mooie vrouwen te bevatten, dus we hebben dit rijtje uitgekozen vanwege hun relatieve bekendheid in de rest van de wereld. Bekijk er zelf een paar als je Oekraïne de volgende keer bezoekt.