Top 10 Mooiste Oekraïense Vrouwen

De Top 10 Mooiste Oekraïense Vrouwen 2022

Hoewel je het misschien niet weet, ben je waarschijnlijk al bekend met een paar sexy Oekraïense vrouwen uit de popcultuur. Oekraïne heeft een lange geschiedenis van sexy dames die mensen over de hele wereld hebben betoverd. Als je geïnteresseerd bent in dating met buitenlandse vrouwen van welke nationaliteit dan ook, aarzel dan niet. Het is een geweldige manier om het leven te leven en je horizon te verbreden.

10. Tina Karol

Tina Karol

Bron: Aleksandr Osipov | CC BY-SA 2.0 Generic
Beroemd in haar eigen land sinds ze een kind was, is Tina Karol een van de populairste exportproducten van Oekraïne. Als piano- en zangwonder is Karol sinds de late jaren 80 een van de bekendste gezichten van Oekraïne. Nog steeds jong en aantrekkelijker dan ooit, is ze iemand die je waarschijnlijk al gezien hebt.

9. Ruslana

RuslanaBron: Daniel Kruczynski | CC BY-SA 2.0 Generic
Ruslana is beroemd in Oekraïne en in de hele Europese Unie en is een van de bekendste popsterren die er zijn. Als winnares van het Eurovisiesongfestival in 2004 is Ruslana in vele opzichten een groot succes.

  Top 10 Heetste Vrouwen Ter Wereld (2022)

8. Yulia Tymoshenko

Yulia TymoshenkoBron: Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Poland | CC BY-ND 2.0 Generic
Joelia Timosjenko is een van de beroemdste eerste ministers van Oekraïne, zowel door haar beheersing van het beleid en de politiek, als door haar persoonlijke schoonheid. Timosjenko viel op het wereldtoneel op als een wereldleider die wist hoe hij een visuele indruk moest maken. Timosjenko staat nog steeds in de belangstelling van het grote publiek en is iemand die je moet leren kennen als je dat nog niet wist.

7. Milla Jovovich

Milla JovovichBron: Gage Skidmore | CC BY-SA 2.0 Generic
Milla Jovovich is een beroemd actrice in Amerika en elders, die de hoofdrol speelt in big budget blockbusters in verschillende decennia, waaronder de Underworld franchise en The Fifth Element. Ze is een van de celebs werelds mooiste ogen.

6. Inna Tsymbalyuk

Inna TsymbalyukBron: sama_ja | CC BY 2.0 Generic
Miss Universe 2006 was eerst Miss Oekraïne. Oekraïne verheft geen vrouwen die niet uitzonderlijk zijn. Bekijk haar als je dat nog niet eerder gedaan hebt.

  Top 10 Snelste Sprinters Ooit

5. Olga Kurylenko

Olga KurylenkoBron: Georges Biard | CC BY-SA 4.0 International
Ook al ken je haar naam niet, je hebt Olga’s gezicht zeker gezien. Ze is een belangrijke figuur geweest in de modefotografie en speelde tegenover James Bond/Daniel Craig in de film Quantum of Solace.

4. Chantal Kreviazuk

Chantal KreviazukBron: Tezster | CC BY-SA 3.0 Unported
Chantal was in het verleden een grote winnares bij verschillende Juno awards. Kreviazuk staat bekend als Canadese singer-songwriter, maar werd eigenlijk in Oekraïne geboren voor ze emigreerde.

3. Dasha Astafieva

Dasha AstafievaBron: JTs | CC BY-SA 4.0 International
Beroemd model, popster (in de popgroep NikitA), en Playboy Playmate van hoog aanzien, Dasha Astafieva is een van de mooiste Oekraïense vrouwen. Ze is over de hele wereld geweest. Zelfs als je haar naam niet kent, heb je haar gezicht wel gezien. En waarschijnlijk wil je het nog eens zien.

  Top 10 Nikola Tesla Uitvindingen

2. Ani Lorak

Ani LorakBron: Okras | CC BY-SA 4.0 International
Nog een popster die over de hele wereld harten steelt. Lorak is een van de bekendste vrouwen uit Oekraïne, en is dat al enkele jaren. Geen lijst van de mooiste vrouwen uit Oekraïne is compleet zonder Ani Lorak.

1. Anna Bessonova

Anna BessonovaBron: Epueo | CC BY-SA 3.0 Unported
Als enige turnster op onze lijst is Bessonova een van de bekendste atletes in Oekraïne, ongeacht het geslacht. Als ritmisch gymnaste heeft Bessonova haar kunsten vertoond in Athene en Peking, en is ze wereldkampioene in Griekenland. Ze staat bovenaan onze lijst van mooie Oekraïense vrouwen.

Oekraïne is een groot land met heel veel mensen. Geen lijst zou lang genoeg kunnen zijn om al haar mooie vrouwen te bevatten, dus we hebben dit rijtje uitgekozen vanwege hun relatieve bekendheid in de rest van de wereld. Bekijk er zelf een paar als je Oekraïne de volgende keer bezoekt.