Top 10 Mooiste Amerikaanse Vrouwen Ter Wereld

Schoonheid verspreidt zich overal van de planeet. We zien elke dag tonnen natuurlijke schoonheid om ons heen. Binnen lijsten van schattige vrouwen verwijzen we altijd naar een aantal beroemdheden of vrouwen als onderdeel van lijsten. In het artikel hieronder hebben we dus alleen de mooiste en heetste Amerikaanse vrouwen gerangschikt.

Schoonheid kan een door God gegeven iets zijn en niet iedereen kan deze zegen in gelijke mate ontvangen. Elk gezicht op de planeet heeft een betekenis en is aangepast aan de ogen van mensen die dicht bij hen staan.

Maar sommige gezichten van de planeet genieten over de hele wereld de voorkeur om hun schoonheid en aantrekkelijkheid. In de volgende lijst zie je de 10 mooiste en heetste in Amerika. Deze mooie vrouwen komen uit verschillende gebieden, maar de meesten zijn Hollywood celebs.

10. Jessica Alba

 

Jessica Alba is 39 jaar oude hete schoonheid. Ze verwierf bekendheid door de populaire televisieserie Dark Angel, waarvoor ze een Golden Globe prijs kreeg. Sindsdien komt ze voor in veel lijstjes met meest sexy en begeerlijke vrouwen ter wereld.

9. Beyonce Knowles

 

Deze 38 jaar oude zwarte schoonheid had ooit de ranglijst van mooiste vrouwen ter wereld aangevoerd. Het tijdschrift Time noemde haar door dezelfde publicatie als een van de 100 vrouwen die de vorige eeuw bepaalden. Beyoncé werd ook opgenomen in Encyclopædia Britannica's 100 Vrouwen lijst in 2019, voor haar bijdragen aan de geschiedenis van de amusementsindustrie.

Beyonce begon haar muzikale carrière als de leadzangeres van de meidengroep, Destiny's Child. Haar eerste solo album, "Dangerously in Love" werd meervoudig platina gecertificeerd en leverde haar 5 Grammy prijzen op. Ze heeft tot nu toe in totaal 17 Grammy prijzen in haar kitty.

8. Hilary Duff

 

Hilary Duff werd geboren in het jaar 1987, en is nu een bruisende 32-jarige hete vrouw. Ze verwierf bekendheid in de populaire Disney tienerkomedie, Lizzie McGuire, en de op de serie gebaseerde bioscoopfilm, The Lizzie McGuire Movie. Momenteel speelt Duff de hoofdrol in de TV Land komedie-drama serie Younger 2020 seizoen. Ze zal haar rol als Kelsey Peters hernemen, waarvoor ze in 2016 en 2017 nominaties voor People's Choice Awards kreeg. Ze is een volleerd zangeres, producer, en schrijfster.

7. Taylor Swift

Taylor Swift is nog zo'n dame die mooi is, zowel van buiten als van binnen. Ze is vooral bekend om haar verhalende muziek en heeft toevallig altijd immense media-aandacht gekregen. Ze is een van 's werelds populairste vrouwen op dit moment. Time magazine noemde haar als een van de invloedrijkste mensen in de wereld 2019. De wereldberoemde hedendaagse vrouwelijke opname artieste werd ook uitgeroepen tot Woman of the Decade (2019) door Billboard en tot Artist of the Decade (2019) door de American Music Awards. Bovendien is ze de winnares van verschillende Grammy Awards, MTV Video Music Award, en nog veel meer.

6. Marilyn Monroe

 

Onze lijst met Monroe op de 7e plaats, een van de meest sexy vrouwen in Amerika. Ze heeft alle ingrediënten van schoonheid meegegeven en biedt een ideaal en aantrekkelijk figuur. Ze is een van de 10 mooiste en mooiste vrouwen en een van de beroemdste vrouwen van de hele eeuw. In het huidige tijdperk van wetenschap en technologie heeft telecommunicatie een revolutie teweeggebracht op de planeet en hebben beroemdheden fans over de hele wereld. Ze presenteert een groot aantal fans van mannen en vrouwen over de hele wereld die van haar schoonheid en indrukwekkende persoonlijkheid houden.

5. Jennifer Aniston

 

We vinden een ander hoogtepunt van schoonheid en glamour op de volgende plaats op de lijst. Yup! Jennifer is bekend geworden door haar rol in de populaire sitcom - FRIENDS, die haar ook verschillende prijzen opleverde. Sindsdien heeft ze in verschillende grote hits gespeeld. Ze is ook een Hollywood actrice die veel succesvolle films en series heeft gegeven. Haar schoonheid inspireerde mensen en fans, en dat is de voornaamste reden dat ze op deze lijst staat. Verrassend genoeg ziet ze er, hoewel ze 51 is, nog steeds zo jong uit en heeft ze een van de eenvoudigste lichamen in Hollywood. O en haar kapsels zijn aanbiddelijk op deze planeet. Ze is een van de oudere actrices, maar niemand kan haar leeftijd raden door haar perfect verzorgde uiterlijk en verrassing.

4. Cameron Diaz

 

De tijd is gekomen om de mooiste Amerikaanse vrouwen te ontdekken, Cameron Diaz. Volgens onze onderzoeksstudies houdt ze rekening met de mooiste vrouwen onder de VS. Professioneel kan ze model zijn en ook actrice. De film "The Mask" bracht haar succes en rollen in populaire films over Charlize Angels, My Best Friends Wedding en There Something Some Mary brachten haar internationale faam en bekendheid. Ze heeft in zijn carrière goed werk geleverd. Als we naar haar levensstijl en schoonheid kijken, vinden we haar voortreffelijk, luxueus en wonderlijk mooi. Ze worden beschouwd als de mooiste vrouwen van dit moment. Ze biedt een zeer aantrekkelijk en indrukwekkend beeld dat het verdient aan de top te staan.

3. Julia Roberts

 

Op de lijst staat nog zo'n mooie en aanbiddelijke Amerikaanse dame Julia Roberts. Het kan een vrouw zijn die een killer smile en een indrukwekkende stijl uitstraalt. Ze is een van de invloedrijkste en aantrekkelijkste vrouwen ter wereld. Ze is de 3e mooiste vrouw in de Verenigde Staten volgens onze research studie. Professioneel is ze ook een actrice die een zeer glansrijke carrière leidt. De lijst van zijn successen en prestaties is ook erg lang en rijk. Ondanks het feit dat ze drie kinderen heeft, wordt ze beschouwd als een van de mooiste Amerikaanse vrouwen aller tijden.

2. Megan Fox

 

Megan Fox is een 33-jarige hete Amerikaanse vrouw. Ze is openhartig en wordt beschouwd als een sekssymbool en wordt vaak vergeleken met Angeline Jolie. Ook verscheen ze verschillende keren in tijdschriften als Maxim, Rolling Stone, en FHM. Ze steeg naar sterrendom met de blockbuster actiefilm Transformers. Ze heeft een lichaam om voor te sterven en hete voluptueuze lippen en betoverende ogen. Bovendien is ze een vaste waarde in bijna alle lijsten met mooie vrouwen. Het valt niet te ontkennen dat ze de mooiste Amerikaanse vrouw is.

1. Angelina Jolie

 

Angelina Jolie is een actrice die zowel bekend staat om haar talent als om haar verbazing. Angie, zoals de film meestal genoemd wordt, trad op de voorgrond met hackers. Haar meest gedocumenteerde filmrollen zijn Jia, Tomb Raider en Girl Interrupted. Deze mooie diva is algemeen bekend omdat ze onvervangbare lippen en voeten heeft. Ze had een relatie met Brad Pitt met wie hij 3 kinderen heeft. Ze adopteerde ook nog 3 andere kinderen. Bovendien is ze betrokken bij humanitair werk, o.a. voor het welzijn van grote vluchtelingenvrouwen. Ze kan een mooie vrouw zijn die erg mooi is.

In de bovenstaande lijst hebben we de tien mooiste vrouwen in Amerika (volgens ons onderzoek). Het zijn enkele van de top 10 mooiste en heetste Amerikaanse vrouwen in 2022. Sommige Amerikaanse vrouwen hebben in het bijzonder de harten van velen veroverd!