Top 10 Knapste Mannen Ter Wereld

Top 10 Knapste Mannen Ter Wereld

Er wordt vaak gezegd dat mannen van Mars komen, en zeker, Mars is een mooie planeet.

Maar, we kunnen niet alle mannen mooi vinden, maar de meeste mannen zijn wel knap. Afgezien van goed uitziende looks, zijn er heel wat andere factoren van belang bij het opsommen van de heetste mannen onder de 3,5 miljard inwoners op aarde.

Over welke factoren moeten deze hete mannen nu juist beschikken? Populariteit, gelaatstrekken, rijkdom, genetica, intelligentie en gespierdheid zijn enkele eigenschappen waar je als een van de knapste mannen ter wereld moet over beschikken.

Er zijn veel onstuimige persoonlijkheden zoals Orlando Bloom, Jamie Dornan, Pharrell Williams, Justin Trudeau, en mannelijke modellen zoals Omar Borkan Al Gala, Godfrey Gao, en Noah Mills.

We zijn op onderzoek gegaan naar populairste mannen uit alle landen op basis van deze vele verschillende factoren, volgens de wetenschap en algemene gelijkenissen. En dit zijn volgens ons de top 10 knapste mannen ter wereld.

10. Chris Evans

Chris Evans
Bron: wikipedia

Marvel Studios heeft een aantal van de best uitziende acteurs in de filmindustrie ingehuurd, wat vaak leidt tot debatten onder de fans en het algemeen publiek wie nu de heetste Avenger is?

 

Wat een heel erg moeilijk vraag is om te beantwoorden, nog moeilijker is het beantwoorden wie de knapste Chris is? Kiezen tussen Chris Pratt, Chris Evans en Chris Hemsworth is net zoals appels met peren vergelijken.

 

Chris Hemsworth mannelijke blonde haren hebben een ongelofelijke aantrekkingskracht die zeker noemenswaardig is en dat geldt ook voor Chris Pratt met zijn maffe, lichtzinnige, jongensachtige charmante uiterlijk.

 

Chris Evans, als Captain America, aan de andere kant, vertoonde zijn strak lijf al in eerdere films en ging later voor een iets ruigerige look in in de film; Avengers: Infinity War. Deze veelzijdige heetheid onderscheidt hem van andere Marvel Characters.

 

Andere MCU-collega's zoals Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Anthony Mackie, Mark Ruffalo, Chadwick Boseman, Jeremy Renner, Benedict Cumberbatch en Tom Hiddleston zijn ook de moeite waard om Hollywood-acteurs te noemen.

 

Chris Evans is een geweldige man die een provocerende uitstraling heeft, waardoor hij tot een van de mooiste mannen van de planeet behoort. Zijn straal blauwe ogen en prachtig uiterlijk zijn het meest indrukwekkende en aantrekkelijke kenmerk van hem, dat gecombineerd met zeer stijlvolle kapsels. De meeste vrouwen zijn gek op Chris Evans vanwege zijn natuurlijke jongensachtige charme, die zo onweerstaanbaar is voor dames die opzoek zijn naar een nieuw jongensspeeltje.

9. Bradley Cooper

Bradley Cooper
Bron: wikipedia

Bradley Cooper werd in 2011 lid van de 'Sexiest Man Alive' club van People's Magazine. En we zijn het niet oneens met People's Magazine dat Bradley Cooper een van de meest sexy mannen op aarde is.

 

Vrouwen beschrijven zijn blauwe ogen verleidelijk, vooral als hij glimlacht, vergelijkbaar met die sexy glimlach van Ryan Gosling. Hiermee kan hij zichzelf omvormen in eender welke blik die wij als knap zouden beschouwen. Sinds zijn hoofdrol in de filmreeks The Hangover heeft Bradley Cooper een internationale reputatie opgebouwd als een van de meest aantrekkelijke mannelijke beroemdheden.

 

De liefdesrelaties van Bradley Cooper bestaan alleen maar uit mooie dames zoals; Suki Waterhouse, Zoe Saldana, Jennifer Lopez, Renée Zellweger, Jennifer Esposito en Isabella Brewster.

 

Je vraagt je misschien wel af, waarom vrouwen van Bradley Cooper houden?

 

Misschien heeft het er wel iets mee te maken dat Bradley Cooper verschillende talen spreekt en hij ook vloeiend Frans kan. Deze sexy man kan niet alleen vloeiend de taal van de liefde zoeken, maar hij kan nog eens lekker koken ook! Welke vrouw zou niet smelten voor zo een man?

8. Henry Cavill

Henry Cavill
Bron: wikipedia

Henry Cavill is een knappe Britse acteur die populair is voor zijn rollen in films zoals Man of Steel (2013), Batman tegen Superman (2016), Justice League (2017) en The Witcher (2019).

 

Henry Cavill is helemaal klaar voor zijn aankomende rol als Sherlock Holmes in de film Enola Holmes die in 2020 uitkomt.

 

Wereldwijd heeft Henry Cavill een stevige reputatie opgebouwd in de media als Superman in het DC Extended Universe.

 

Onlangs speelde hij nog de hoofdrol in de film Mission: Impossible - Fallout (2018) als Augustus Walker, een CIA-moordenaar voor de Special Activities Division van Ethan Hunt die verantwoordelijk was voor het opvolgen van zijn team.

 

Justice League was echt een strijd tussen drie hoofdrolspelers Ben Affleck als Batman, Henry Cavill en Jason Momoa als Aquaman.

 

De drie acteurs hebben zich heel hard in het zweet gewerkt om er zo gespierd mogelijk uit te zien voor hun rol als superheld, maar Henry Cavill zag er toch het meest afgetraind uit in zijn rode cape als Superman.

 

De drie acteurs hebben zich keihard in het zweet gewerkt in de fitness om zo gespierd mogelijk uit te zien voor een rol als superheld, maar Henry Cavill trok de meeste aandacht als Superman met zijn rode cape met zijn gespierd lichaam en afgetrainde buikspieren.

 

Zijn brede kaaklijn weet hem wat extra vrouwelijke fans te strikken.

 

We kunnen niet wachten om hem weer te zien als Superman in Zack Snyder's Justice League (2021), en als stripfans hopen we allemaal dat deze op een na heetste man levend zijn rol zal herleven.

7. David Beckham

David Beckham
Bron: AlexRoig2016

De internationaal geprezen gepensioneerde Engelse topvoetballer David Beckham werd door het People's magazine uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive'.

 

We kennen deze legendarische voetbalster, vader van vier jaar, en de man van popster en modeontwerper, Victoria Beckham, al heel lang voor zijn gebeitelde looks.

 

Hij was te zien in Pepsi, Adidas advertenties en Giorgio Armani's gemodelleerde ondergoed.

 

Ironisch genoeg heeft hij zichzelf nooit als een sexy of een aantrekkelijk persoon gezien.

 

David Beckham is een van 's werelds meest merkwaardige sporters. Zelfs vandaag de dag, in 2020, lopen vrouwen nog wild van hem op 45-jarige leeftijd.

6. Idris Elba

Idris Elba
Bron: Harald Krichel

In 2018 werd Elba opgenomen in de lijst van gerenommeerde People's Magazine.

 

Andere serieus goed uitziende mannen, Adam Levine, The Rock, David Beckham, Matthew McConaughey en Hugh Jackman werden de afgelopen jaren ook bekroond met de titel.

 

Idris Elba is vaak terug te vinden met zijn kenmerkende pakken op de diverse covers van veel verschillende tijdschriften.

 

Eveneens maakt hij ook kans voor de rol van James Bond. Helaas kreeg hij deze rol niet te pakken. Maar dat wil daarom niet zeggen dat fans minder van hem zijn gaan houden.

 

In de Amerikaanse media worden mannen pas echt als sexy beschouwd wanneer het Hollywood filmsterren zijn, die ook fit zijn, er altijd goed gekleed uitzien, een sterke kaaklijn hebben, lief uitziende ogen hebben en als plus punt een Brits accent hebben. En dat totaal pakket, dat is hij.

5. Zac Efron

Zac Efron
Bron: Eva Rinaldi

Het is al meer dan 10 jaar dat Zac Efron een van de meest sexy mannen ter wereld is.

 

Tienermeisjes hadden vroeger genoeg redenen om voor deze aantrekkelijke man te vallen, tijdens zijn High School Musical-momenten tot zijn epische shirtloosheid bij de MTV Movie Awards.

 

Maar de nu 30 jarige ster, die er zo schattig uitzag in de Amerikaanse televisieserie Summerland (2004), is nu een verfijnde acteur met een perfect gezicht en fysiek die perfectie uitstraalt, zoals we in de film Baywatch (2017) zagen.

 

Het haar van Zac Efron ligt altijd haarfijn in model en dat maakt hem een wereldwijd icoon voor mannenkapsels. Hij heeft zo goed als alle haarstijlen al eens uitgeprobeerd en ziet er zoals altijd uitstekend uit, van een out of bed look tot een formeel zijwaarts geknipte haarstijl.

 

Zac Efron laat de harten van menig vrouwen sneller slaan met zijn goede looks en perfect haar.

4. Hrithik Roshan

Hrithik Roshan
Bron: Bollywood Hungama

Hrithik Roshan is een beroemde acteur in de Indiase filmindustrie die vooral bekend staat om het uitbeelden van een verscheidenheid aan uitdagende rollen.

 

Hrithik Roshan is genetisch gezegend met een verbazingwekkende lengte, een fitnessmodel lichaam en een charmante persoonlijkheid. Hrithik Roshan wordt beschouwd als een van de meest sexy en hete mannen en wordt consequent gerangschikt als de meest knappe Indiase.

 

Met zijn hazelnootogen is hij niet alleen een bekwame knappe acteur, maar ook een danser van wereldklasse, en sommige van zijn dansbewegingen zijn absoluut krankzinnig.

3. Tom Cruise

Tom Cruise
Bron: Jay Tamboli

Tom Cruise is een bekende Amerikaanse acteur en producent die op de 3de plaats staat van knapste mannen ter wereld.

 

Tom Cruise is een van de meeste knappe mannen die werd geboren op 3 juli 1962 als Thomas Cruise Mapother IV. Hij werkt momenteel in Hollywood als acteur en producent. Cruise begon zijn filmcarrière op de jonge leeftijd van 19 jaar, waar hij een rol had in de film Endless Love uit 1981.

 

Sindsdien speelde hij in films als Top Gun (1986), Far and Away (1992) en War of the Worlds (2005). Cruise heeft drie huwelijken gehad met collega-acteurs, Mimi Rodgers (1987-1990), Nicole Kidman (1990-2001) en Katie Holmes (2006-2012).

2. Brad Pitt

Brad Pitt
Bron: Georges Biard

Op de tweede plaats van knapste mannen staat Brad Pitt, die synoniem staat voor mannelijke heetheid, zowel in de normale zin van het woord als wetenschappelijk.

 

Zijn strakke kaaklijn, kapsel en zijn 'het kan me geen moer schelen' houding zorgt ervoor dat hij een onweerstaanbare bad boy is waar alle vrouwen gek op zijn.

 

Door het Amerikaans tijdschrift People's Magazine is Brad Pit niet eenmaal, maar tweemaal uitgeroepen tot de meest sexy man die leeft (sexiest man alive) in 1995 en 2000.

 

Brad Pit bezit een mix van aantrekkelijke kwaliteiten en kenmerken. Hij heeft prachtige blauwe ogen die schitteren en een onweerstaanbare aantrekkelijke glimlach.

 

Brad Pitt ziet er altijd fit uit met een ideaal gebouwd lichaam, kleedt zich goed, maar vaak informeel, toch lijkt hij nooit verletten kledij te dragen.

1. Robert Pattinson

Robert Pattinson
Bron: Maximilian Bühn

Robert Pattinson staat op de eerste plaats van de top 10 knapste mannen ter wereld.

 

Robert Pattinson wordt genoemd als de knapste man ter wereld in 2020, na wetenschappelijk onderzoek door de plastische gezichtschirurg Dr. Julian De Silva naar wat het 'perfecte gezicht' is.

 

Volgens Dr. Julian De Silva zijn zijn fysieke gezichtsdimensies 92,15% 'nauwkeurig' voor de Griekse Gulden Snede van Schoonheid Phi.

 

De Gulden Snede is een wiskundige verhouding van 1,618:1 en manifesteert zich in enkele natuurlijk voorkomende patronen.

 

De score is gebaseerd op vele gezichtsverhoudingen zoals de hoogte van het gezicht: de breedte van het gezicht, de buitenkant en de binnenkant van het oog: Het midden van de neus, enzovoort.

 

De ogen, wenkbrauwen, neus, lippen, kin, kaak en gezichtsvorm van de nieuwe Batman superheld stonden het dichtst bij het Griekse idee van perfectie in vergelijking met andere beroemdheden.

 

Zelfs als we geen rekening met wetenschappelijke factoren houden, moet er een reden zijn waarom Robert Pattinson een iconische rol als vampier in de Twilight saga heeft gekregen.

 

Het zou zijn scherpe gelaatstrekken kunnen zijn, zijn mysterieuze ogen, of misschien is het zijn vampirische gotische charme die elke vrouwelijke tienerfantasie op hol kan doen slaan.