Heetste Vrouwen Ter Wereld (2023)

Top 10 Heetste Vrouwen Ter Wereld

Dit is een lijst naar onze mening van de top 10 heetste vrouwen van de wereld 2022. Wel, iedereen heeft zo zijn persoonlijke mening en bewondert graag de schoonheid die je te zien krijgt.

Sommige van de mooiste en heetste vrouwen ter wereld hebben sinds het begin van de cinema de witte doek over de hele wereld opgeluisterd. Veel actrices met hun verbluffende talent en mooie lichaamsuitdrukkingen, werden door hun waarde en populariteit in de huidige eeuw hun mannelijke tegenspeelsters' acteurs voorbijgestreefd.

Hier is de lijst van de heetste vrouwen in de wereld vanaf 2022. Het zijn ook enkele van de mooiste vrouwen ter wereld. Ze zijn zo gepassioneerd, vastberaden en hardwerkend geweest om op hun gebied uit te blinken. Ze zijn een bron van inspiratie voor ons allemaal.

10. Malavika Mohanan

 

Malavika Mohanan is een Indiase actrice en model die voornamelijk in de Tamil filmindustrie werkt. Ze debuteerde in 2013 en heeft in veel kaskrakerfilms gespeeld. Mohanan werd geboren op 4 augustus 1993, en voltooide haar studie aan het Mumbai College. Als regisseur heeft ze een streepje voor op haar vader.

Ze is erg getalenteerd en voltooide haar auditie voor haar eerste debuutfilm en heeft geleidelijk haar acteerkwaliteiten verbeterd. Malavika bezet de tiende plaats op de lijst van heetste vrouwen in de wereld 2022.

9. Margot Robbie

 

Margot Elise Robbie werd geboren in Australië, Haar moeder, Sarie Kessler, is fysiotherapeute, en haar vader is Doug Robbie. Robbie werd genomineerd voor twee Logie Awards voor haar rol als Donna Freedman in het langlopende Australische soap-drama Neighbors.

Ze reisde naar de Verenigde Staten op zoek naar acteermogelijkheden, en won de rol van Laura Cameron in de kortstondige ABC serie Pan Am (2011) en maakte haar debuut op het witte doek in de film About Tinr (2013).

Robbie steeg naar bekendheid na haar rol tegenover Leonardo DiCaprio in de film "Wolf of Wall Street". Daarna is er geen weg meer terug. De Australische actrice steeg naar bekendheid als Harley Quinn in twee DC films, en werd al snel een publiekslieveling.

8. Dakota Johnson

 

Dakota Mayi Johnson is een acteur, producer en model uit de Verenigde Staten, die vooral bekend is door haar rol in de Fifty Shades of Grey filmserie. Ze is een van de mooiste actrices in Amerika en ook een van de heetste vrouwen ter wereld op dit moment.

Haar ouders waren ook actrices, en ze werd geboren in Austin, Texas. Johnson begon haar carrière als model voor ze overging op acteren in films. Ze maakte haar filmdebuut met haar moeder in de donkere komedie Crazy in Alabama toen ze 10 jaar oud was.

Haar eerste kassucces kwam in 2010 met David Fincher's film The Social Network, waarin ze in een piepklein rolletje naast Justin Timberlake verscheen. Ze ging daarna in veel films de hoofdrol spelen, maar de 50 Shades trilogie bezorgde haar de grootste doorbraak.

Johnson had eerder een langdurige relatie met muzikant Noah Gersh, haar jeugdvriend.

Johnson is een liefhebster van tatoeages. In 2018 was ze medeoprichtster van het Time's Up initiatief met 300 Hollywood vrouwen om vrouwen te verdedigen tegen pesterijen en discriminatie, en in 2020 sponsorde ze de "defund the cops" beweging.

Johnson is gekozen tot merkambassadrice voor Gucci. In november 2020 werd ze investeerder en co-creatief directeur van Maude, een merk voor seksuele wellness.

7. Zoe Saldana

 

Zoe Saldana werd geboren op 19 juni 1978 in Passaic, New Jersey, als zoon van Asalia Nazario en Aridio Saldaa. Haar vader is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek, terwijl haar moeder uit Puerto Rico komt. Ze werd geboren en groeide op in de stad Queens, New York.

Ze ging, met haar familie, naar de Dominicaanse Republiek toen ze tien jaar oud was, waar ze de volgende zeven jaar bleven.

Ze begon haar carrière als lid van het Faces theatergezelschap, dat voorstellingen opvoerde met positieve boodschappen voor tieners over onderwerpen als drugsmisbruik en seks.

Daarna begon Zoë voorstellen te krijgen van grote productiehuizen. In 2009 kwam ze in de bekendheid met een avatar die alle eerdere box office records brak. Met de Avengers: Endgame film vestigde ze in 2019 een nieuw box office record.

6. Emilia Clarke

 

Emilia Clarke is een Britse actrice die geboren werd in Londen en opgroeide in Oxfordshire, Engeland. Haar moeder is zakenvrouw, en haar vader was geluidstechnicus voor theaters. Haar vader werkte aan een toneelvoorstelling van "Show Boat", en haar moeder nam haar mee om die te zien.

Emilia begon met acteren in toneelstukken toen ze drie jaar oud was. Emilia maakte haar televisiedebuut als gastster in de BBC soap Doctors toen ze nog op de acteerschool zat. Ze staat op nummer 6 op de lijst van heetste vrouwen ter wereld 2022.

Emilia had haar eerste filmrol in het televisiedrama Triassic Attack na haar afstuderen aan het Drama Centre London, en later dat jaar landde ze haar doorbraakrol in Game of Thrones. In Terminator Genisys speelde ze Sarah Connor, en in Solo: A Star Wars Story speelde ze Qi'ra.

5. Gal Gadot

 

Gal Gadot is een zangeres, acteur, vechtkunstenares, en model uit Israël. Ze groeide op in een Joods gezin. Gal begon met modellenwerk aan het eind van de jaren 2000 en maakte haar debuut op het witte doek als Gisele in de Fast and Furious trilogie, die haar naar internationaal sterrendom katapulteerde. Ze had kleine rollen in nog een paar Hollywood films.

Gal werd begin december 2013 gecast als Wonder Woman in de DCEU films. Ze heeft drie verschijningen als Wonder Woman gemaakt en zal begin 2021 haar vierde maken.

Gal is een echte motorliefhebster die een zwarte Ducati Monster-S2R uit 2006 bezit. De laatste 13 jaar is ze getrouwd geweest met de Israëlische zakenman Yaron Versano. Het paar heeft twee dochters.

4. Amber Heard

 

Amber Heard is een actrice en model uit de Verenigde Staten. Texas is de plaats waar ik geboren en opgegroeid ben. Ze maakte haar filmdebuut in het sportdrama Friday Night Lights (2004), gevolgd door een reeks piepkleine verschijningen op televisie en in films. Ze verwierf internationale bekendheid door haar rollen in films als Never Back Down, Rum Diary, Informers, Zombieland, en andere.

In de DCEU films speelt Amber koningin 'Mera'. 'Aquaman,' haar meest recente DCEU film, oogstte meer dan $1 miljard aan de internationale kassa's. Amber bezet de nr. 4 plaats onder heetste actrices in de wereld 2022.

3. Emma Watson

 

Voor miljoenen mensen die in de jaren '90 geboren zijn, is Emma Watson hun eerste liefde. Met haar rol in de Harry Potter serie steeg de actrice op 12-jarige leeftijd tot internationale beroemdheid. Haar vermaarde vertolking als Hermelien Granger in de Harry Potter serie gedurende tien jaar heeft haar miljoenen fans over de hele wereld opgeleverd. De beroemdheid, die in het Verenigd Koninkrijk geboren werd, is afgestudeerd, sociaal activiste, romanschrijfster, en nog veel meer.

Emma werd part-time model na haar doorbraak met de Harry Potter films, en ze verscheen in advertenties voor allerlei modebedrijven. 'Beauty and the Beast', haar recente film, bracht meer dan een miljard dollar op aan de kassa's.

Haar goddelijke perfectie en onberispelijke acteerkwaliteiten beperken zich echter niet tot één serie. Ze heeft ook erkenning gekregen met het vertolken van bekende figuren. Zo speelt ze bijvoorbeeld Belle uit Beauty and the Beast, Meg March uit Little Women in 2019, en Sam uit The Perks of Being a Wallflower.

2. Irina Shayk

 

Irina Valeryevna Shaykhlislamova, beter bekend onder haar artiestennaam Irina Shayk, is een Russisch model en actrice die wereldwijd bekendheid kreeg nadat ze in 2011 als eerste Russisch model op de cover van Sports Illustrated's Swimsuit Issue verscheen. Ze wordt door Models.com geclassificeerd als een "Industry Icon".

 

Shayk begon met pianospelen toen ze zes jaar was. Haar moeder moedigde haar aan om muziek te leren, dus ging ze op haar negende naar een muziekschool en studeerde daar zeven jaar, waar ze piano speelde en in het koor zong.

Toen ze 14 was stierf haar vader aan longontstekingsproblemen, waardoor haar familie weinig geld had en haar moeder twee banen moest nemen om het gezin te onderhouden.

1. Ana de Armas

 

Ana de Armas staat bovenaan de lijst van heetste vrouwen in de wereld 2002. Ze werd in het jaar 1988 in Cuba geboren. Ze begon haar studie aan de Nationale Theaterschool van Havana toen ze 14 jaar oud was, en ze eindigde na vier jaar.

Ze filmde haar debuutfilm, Una rosa de Francia, toen ze nog een tiener was, en er volgden nog een paar titels tot ze naar Spanje verhuisde, waar ze haar filmcarrière voortzette en op televisie begon te werken.

In 2014 verhuisde ze naar Los Angeles op zoek naar betere vooruitzichten op werk. War Dogs, Hands of Stone, Knock Knock, en Blade Runner 2049 behoren tot haar credits.

Ana speelt nu de hoofdrol tegenover Daniel Craig in de James Bond film No Time to Die. De film zou in 2020 uitkomen, maar is voor onbepaalde tijd uitgesteld, vanwege de uitbraak van een pandemie.

Hopelijk heb je genoten van onze lijst van top 10 heetste vrouwen in de wereld 2022.