Top 10 Heetste Vrouwelijke UFC-vechters

Top 10 Lijstjes Sport

Het duurt een paar uur om enkele van de mooiste mixed martial arts vechters ooit te erkennen. Terwijl de vele kampioenen die de krantenkoppen van het licht konden stelen, kunnen sommige vrouwelijke UFC-atleten je langer dan Conor McGregor naar het scherm laten staren. Hier zijn de top 10 heetste vrouwelijke UFC-vechters in 2020.

10. Michelle Waterson

 

Michelle Waterson is een Amerikaanse vrouwelijke MMA-vechter bij de UFC en is een voormalig Invicta Fighting Champion. Voor 2013-2014 was ze 's werelds #1 vrouwelijk atoomgewicht vechter. Haar mooie uiterlijk moet de aandacht op haar hebben gevestigd, met muziekvideo's en kalenders, populaire tv-shows "American Ninja Warrior" en "Bully Beatdown". Ze heeft een ongelooflijk figuur en wordt perfect gecomplimenteerd door haar mooie gezicht, ze staat ook bekend als Michelle, de karate hottie. Deze hete vrouw begon karate te leren toen ze op haar 10e afstudeerde aan de middelbare school en heeft momenteel een zwarte band in Amerikaanse freestyle karate. Daarnaast is ze ook getraind in Wushu, Muay Thai, Braziliaanse Jiu-Jitsu, boksen en worstelen.

9. Alexandra Albu

 

Alexandra Albu is een gemengde vechtkunstenaar en ook de eerste Russische vrouw die in de UFC vocht. Ze is een van de fitste CrossFit-sterren en heeft een indrukwekkend record van zes overwinningen sinds ze haar professionele MMA-carrière begon. Deze Russische schoonheid is ook een voormalige competitieve bodybuilder en was ooit een clubuitsmijter. Albu heeft een zwarte band in karate en heeft ook getraind in judo en Muay Thai en heeft twee keer het Russische karatekampioenschap gewonnen en meerdere Russische worsteltoernooien en MMA-toernooien. Alexandra zal niet zo schattig zijn als een echte stiksteek als je met haar rotzooit.

8. Rachel Wray

 

Rachael Ray was cheerleader op de universiteit van Arkansas en werd daarna cheerleader voor het NFL-team van de Kansas City Chiefs. Na haar afstuderen aan de universiteit werd ze verliefd op boksen na het ontvangen van een gratis lidmaatschap voor de boksclub in Kansas City. Terwijl het overwegen van haar uiterlijk, Ze is een van de heetste vrouwelijke MMA-vechters met drop-dead looks in de achthoek. Volgens mijn kennis zijn cheerleaders waanzinnig mooi, en Wray is geen uitzondering! Ze heeft betoverende blauwe ogen, een gescheurd lichaam met geweldige rondingen en een mooi gezicht. Hebben we nog iets nodig? Toen Rachel wegging van cheerleading naar Braziliaanse Jiu-Jitsu, zou het een betere optie zijn geweest als ze in haar inheemse sport was gebleven als we het over het behoud van het uiterlijk hadden gehad. Toch is het een interessant feit dat cheerleading op de tweede plaats staat na American football voor catastrofale verwondingen. Ze heeft een blauwe gordel in BJJ en heeft haar hand op MMA-vechten gezet. Het lijkt er echter op dat ze een pauze neemt van MMA.

7. Angela Lee

 

Angela Seung-Ju Lee is een Chinese en Koreaanse vrouwelijke vechtster van Canadese afkomst die meedoet aan de ONE-kampioenschappen. Lee heeft de opdracht om Singapore te vertegenwoordigen in de sport, ook al heeft ze de Canadese en Amerikaanse nationaliteit. Ze is geboren in Vancouver naar de Chinees-Singaporeese vader en Koreaanse moeder en verhuisde op 7-jarige leeftijd naar Hawaï. Dit hete meisje begon al op jonge leeftijd met trainen en begon op 6-jarige leeftijd te wedijveren, omdat haar beide ouders vechtsporters zijn. Op 5 mei 2016 won ze de wereldtitel in MMA en won ze de ONE Women's Atomweight (115 pond) titel tegen Mei Yamaguchi. Angela heeft vorig jaar haar professionele debuut gemaakt, en tot nu toe zegeviert ze al met een record van 6 overwinningen en 0 nederlagen. Lee is inderdaad niet te stoppen en indrukwekkend omdat deze 23-jarige ultieme vechter al op zeer jonge leeftijd begon te trainen.

6. Juli Firso

 

Er zijn geen woorden in de wereld die recht kunnen doen aan het niveau van seksualiteit dat deze heetste vrouwelijke MMA-vechter bezit! Als je haar nog niet gezien hebt, moet je haar Instagram profiel bekijken, waar ongeveer 300k mensen te zien krijgen hoe ongelooflijk aantrekkelijk Juli Firso is! Hoe kan een vechter zo heet zijn? Weinig mensen weten dat ze een schoonheidswedstrijd deelnemer was voordat ze in MMA stapte. Ze is pas 25 en is al eigenaar van Nak Muay Nangfas Martial Arts Academy. Haar beslissing om zich te verdiepen in vechtsporten als Jiu-Jitsu, Kickboxing en Muay Thai heeft zich uitbetaald!

5. Paige VanZant

 

Als je ouders een dansstudio bezitten, zal het niet schokkend zijn als je bent opgegroeid met dansend ballet, jazz en hiphop. Paige VanZant's jeugd was oorspronkelijk een dansachtergrond. Je kunt je afvragen wat een danser op deze lijst doet. Nou, Paige is een Amerikaanse mixed martial artiest die momenteel is aangemeld bij de UFC vlieggewicht divisie. Het is ongelofelijk dat een mooie vrouw met zo'n uiterlijk zelfs in zo'n sport zou meedoen totdat je de hete foto's van Paige VanZant op Instagram bekijkt. Ze (@paigevanzant) heeft ook de meeste volgers op Instagram in MMA met 2.4m Followers in 2020. Deze heetste vrouwelijke atleet is perfect gevormd, blauwogig, gescheurd en opvallend schattig. Voeg dat toe aan het feit dat ze een absolute krijger in de kooi is, en je hebt een cross-over ster om te zien. Ze is verschenen in de tv-serie Dancing with the Stars en Chopped, afgezien van de gemengde vechtsporten.

4. Ronda Rousey

 

Ronda Rousey is een Amerikaanse professionele worstelaar, Hollywood actrice, voormalig MMA-vechter en judokampioen. Ze is momenteel getekend bij WWE onder het RAW-merk en heeft ongelooflijk veel succes geboekt in haar vechtcarrière. Ronda was de eerste Amerikaanse vrouw die een Olympische medaille verdiende in Judo, die ze won op de Olympische Zomerspelen van 2008 in Peking. Ze is de voormalige UFC-kampioen bantamgewicht voor vrouwen en de laatste Strikeforce-kampioen bantamgewicht voor vrouwen. Ronda heeft een slechte reputatie, omdat ze door velen uit de MMA-kring is vastgehouden die een recent interview van haar oneerbiedig vonden. Op dit moment, Ronda Rousey's backstage houding in WWE is naar verluidt 100% geweldig, dat is een verandering ten goede hopen we. Er is een gezoem onder de fans dat ze wordt gekletst om She-Hulk te spelen in de komende Disney Plus serie.

3. Valentina Shevchenko

 

Valentina Anatolievna Shevchenko is een professionele gemengde vechtkunstenaar en voormalig Muay Thai vechter uit Kirgizië. Shevchenko neemt deel aan de Ultimate Fighting Champion women's flyweight divisie en is de huidige Women's Flyweight Champion in 2020. Shevchenko staat vooral bekend als een gedecoreerde kickbokser voor precieze tegenaanval. Ze staat bekend om haar uitzonderlijke vermogen om de aanval van een tegenstander te voorspellen en later terug te slaan met een veelheid aan tegenaanvallen. Shevchenko nam vroeger deel aan de vrouwen bantamgewicht divisie. Ze heeft ook overwinningen behaald op de voormalige kampioenen Holly Holm en Joanna Jędrzejczyk.

2. Gina Carano

 

Gina "Crush" Carano is momenteel een Amerikaanse actrice televisiepersoonlijkheid, een fitnessmodel en een voormalig vechtsporter. Carano begon haar training met straight Muay Thai en MMA, waar ze deelnam aan Strikeforce en elite XE. Ze verscheen in ESPN magazine en in het internationale mannenblad Maxim. Helaas vecht ze niet meer, maar heeft ze een ongelooflijk record van 12. Na het verlies van de Braziliaanse MMA vrouwelijke vechter Cris Cyborg, is ze nu gericht op acteren. Gina maakte haar debuut in Blood and Bone (2009) en zat in de actiefilm Haywire, Fast & Furious 6, en als Angel Dust in Deadpool.

1. Miesha Tate

 

Zelfs als Miesha Tate een mooi gezicht heeft en bij de bijnaam 'cupcake' gaat, is ze niet zo schattig als je zou denken. In haar gemengde vechtsportcarrière heeft ze een record van 23 gevechten, waarvan ze er 18 heeft gewonnen en slechts vijf keer heeft verloren. Ook heeft ze een paarse riem in Braziliaanse Jiu-Jitsu, zoals de meeste vrouwelijke MMA-vechters die ze opgroeide als jongen, en ze worstelde zelfs met jongens gedurende de hele middelbare school. Een vriendin moedigde haar aan om te trainen in MMA waarin ze begon te houden van trainingen voor Braziliaanse Jiu-Jitsu. Tate is verbazingwekkend mooi en heeft ook een fantastisch lichaam zoals de meeste vrouwelijke MMA-vechters. Ze beschouwt zichzelf als een nuchter persoon in haar interviews. Natuurlijk is ze een coole meid omdat ze in MMA zit. Miesha Tate is ongetwijfeld de heetste vrouwelijke UFC-vechter ter wereld in 2020.