Top 10 Heetste Vrouwelijke Beroemdheden Met Walgelijke Hygiëne Gewoontes

Top 10 Lijstjes Bizar

Beroemdheden hebben misschien de roem en het fortuin waar zoveel mensen naar streven. Ze zijn knap, charmant, sexy en hot. Daar is geen twijfel over mogelijk, maar dat betekent niet dat ze een perfect leven leiden. Slechte gewoonten zoals roken, drugsverslaafden en alcoholisten zijn bekend. Maar in dit korte artikel bespreken we alleen de slechte gewoontes die we nog nooit eerder hebben gehoord van beroemdheden van wereldklasse. Er zijn een paar beroemdheden die doen alsof om hun rol te spelen, maar er zijn veel beroemdheden die eigenlijk gewend zijn aan zulke slechte gewoonten. Laten we eens kijken naar een paar walgelijke gewoontes van beroemdheden die niet goed zijn voor hun imago!

10. Cameron Diaz

Cameron Diaz
Als je ziet hoe aantrekkelijk beroemdheden er op de rode loper uitzien, ga je er waarschijnlijk van uit dat ze net zo lekker ruiken als ze eruit zien. Je kunt er niet zeker van zijn. Maar iemand die er zo schoon en gemanicuurd uitziet als deze beroemdheden moet wel een behoorlijk frisse geur hebben. Helaas is dat niet altijd het geval. Cameron Diaz is een beroemdheid die naar verluidt niet altijd op haar best ruikt. Ze gebruikt niet graag deodorant en dat moet voor de deodorantverkoper een teleurstelling zijn.

9. Courteney Cox

Courteney Cox
Courteney Cox is bekend voor haar rol als Monica Gellar, de dwangmatige schoonmaakfreak in de bekende TV-serie Friends, maar het blijkt dat de actrice niet dezelfde mening is toegedaan. De obsessie van haar personage met hygiëne. Cox's ex-man, David Arquette, beweert dat ze "ruikt als een vrachtwagenchauffeur", een zeer gênante uitspraak. Nou, wij zijn geen vrachtwagenchauffeurs, dus hoe moeten wij weten hoe verschrikkelijk een vrachtwagenchauffeur stinkt?

8. Olivia Wilde

Olivia Wilde
Nagelbijten is een van de meest voorkomende slechte gewoontes. Toch zouden we niet verwachten dat een actrice van wereldklasse als Olivia Wilde ook zo'n slechte gewoonte heeft. Eerlijk is eerlijk, het is een van de moeilijkste gewoontes om te doorbreken omdat het veel kracht en vastberadenheid vereist. Hoewel de Tron: Legacy actrice niet op het scherm verschijnt met haar nagels volledig afgebeten.

7. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston
De 47-jarige lijkt last te hebben van een echt stinkende adem. Mensen die met Jen hebben gewerkt zeggen dat haar adem zo slecht is en dat ze misschien zelfs halitose heeft. Blijkbaar houdt ze van koffie en het gebrek aan tandenpoetsen zorgt ervoor dat haar adem echt slecht is. Als je dit weet, zou je dan met haar willen zoenen?

6. Eva Mendes

Eva Mendes
Als je de vreselijke gewoonte hebt om op je nagels te bijten, ben je niet de enige. Hoewel het vaak voorkomt, is het iets vreselijks om verschillende redenen: de nagels zitten vaak vol ziektekiemen door het vuil dat eronder zit, en het verhoogt ook de kans op infecties.

5. Kim Kardashian

Kim Kardashian
Weinig dingen zijn zo slecht voor je huid als de gewoonte om te slapen met make-up op. De gewoonte verstopt de poriën en brengt puistjes naar boven, en laat de huid er ook ouder uitzien. Kim Kardashian gelooft echter dat het beter is met make-up op te slapen dan vroeg op te staan om het de volgende dag te doen. Misschien heeft ze het te druk om aan het strakke schema te voldoen en heeft ze geen tijd om haar gezicht schoon te maken voor ze gaat slapen.

4. Kristen Stewart

Kristen Stewart
Iedereen begrijpt hoe belangrijk persoonlijke hygiëne is voor zijn gezondheid, en elke dag een douche nemen lijkt de basisnorm. Het kan echter als een verrassing komen om te vernemen dat, volgens gegevens uit 2014, 24 procent van de Amerikanen ja zei. Ik douche niet elke dag. Hopelijk kloppen de gegevens niet, want het is nu 2021. Volgens geruchten heeft Kristen Stewart een hekel aan douchen en wast ze zelden haar haar. We zouden het begrijpen moest ze in het Midden-Oosten wonen, want zoals je weet is het water er zeer beperkt.

3. Christina Aguilera

Christina Aguilera
Christina Aguilera wast haar handen niet nadat ze naar het toilet is geweest. Een andere slechte gewoonte die je je kinderen bijbrengt is het niet te doen. Een toiletbediende merkte dat ze het toilet verliet zonder haar handen te wassen. Zonder zich schuldig te voelen ging ze verder met het afmaken van haar diner in het restaurant. en schudde zelfs handen met de onwetende fans die haar benaderden. Zou je nog steeds haar handtekening willen nemen?

2. Jessica Simpson

Jessica Simpson
Jessica Simpson poetst haar tanden niet elke dag. Ze poetst haar tanden drie keer per week en veegt ze op de andere dagen schoon met een lap of een doekje. Jessica onthulde dat ze een hekel heeft aan tandenpoetsen en vermijdt het daarom de meeste dagen. Het is erg onhygiënisch. Wat vind je van haar ademgeur?

1. Megan Fox

Megan Fox
De sexy Transformers ster spoelt het toilet niet door als ze klaar is met haar behoefte. Megan Fox heeft toegegeven dat ze vergeet het toilet door te spoelen als ze klaar is met poepen. Ze heeft ook verklaard dat haar vrienden altijd klagen over haar gewoonte om het toilet niet door te spoelen nogal smerig was. Denk dus twee keer na als je haar op bezoek vraagt in je huis.