Top 10 Beste Minecraft Servers (2022)

Top 10 Beste Minecraft Servers (2022)

Minecraft - Top Tien Servers in de Wereld: Het interessantste van Minecraft is dat je in dit spel geen specifieke spelregels hebt. Het is helemaal aan jou hoe je het spel speelt. Je hebt echter wel een systeem dat je helpt te groeien of vooruit te komen. Het heet 'vorderingen' in het spel, het spel dat in Java ontwikkeld is.

Minecraft is een 3D sandbox spel. De gameplay is in het spel standaard in het eerste-persoonsperspectief, maar je kunt ook een derde-persoonsperspectief als optie hebben. De spelwereld is oneindig en wordt procedureel gegenereerd met behulp van een kaartzaadje dat ofwel uit de systeemklok wordt verkregen, ofwel handmatig door de speler, op het moment dat de wereld wordt gemaakt.

De verticale beweging is beperkt, maar een oneindig horizontaal vlak is mogelijk in het spel. Maar, misschien vanwege technische problemen, wordt in het spel een barrière gemaakt telkens als de speler 30.000.000 blokken van het centrum bereikt. Daardoor wordt verhinderd dat de speler verder dan deze barrière reikt. Dit is een spel voor meerdere spelers en wordt op servers gespeeld. Als je echter specifiek de beste servers voor Minecraft Bedrock editie wilt hebben we daar ook een aparte lijst voor.

Alles wat op Minecraft gespeeld wordt gebeurt binnen duizenden servers wereldwijd en de onderstaande lijst is er een met top ranking servers in de wereld voor Minecraft. Deze hebben adembenemende vergezichten en hebben hun eigen set regels en spelmodi.

Treed toe tot een Minecraft Server

Start het spel en klik op 'Multiplayer'. Daarna 'Voeg een server toe'. In deze 'Add a server' typ je het IP adres en de naam van de server die je wilt in uit de lijst. En klik op 'Done' nadat je het ik-adres hebt ingetypt. Klik tenslotte op 'Join Server' en je wordt lid van de server van je keuze.

De top tien Servers in detail

10. Desteria

IP: pvp.desteria.com

Server: Minecraft factieserver

Het level- en het klassensysteem maken het tot een van de beste Minecraft servers van de hele partij. De diepgang van deze RPG maakt het tot zo'n hit onder de spelers, die gezien kan worden als ontleend aan het levelsysteem van Runescape. Het wordt een geweldig en gevarieerd PvP spel door zijn diepgang. Het heeft een rijke keuze aan facties en vier klassen die bijdragen tot de boeiende ervaring.

9. HYPIXEL

IP: mc.hypixel.net

Server: Minecraft skyblock server

Deze server herbergt vele minispelletjes onder zich, zoals cops and crimes, duels, moordmysteries, enz. de variatie is hier nogal geestverruimend. Deze afwisseling zelf is verantwoordelijk voor veel plezier in het spel.

8. PIRATECRAFT

IP: mc.piratemc.com

Server: Minecraft RPG server

Deze server biedt volledige schip tegen schip gevechtsmogelijkheden. Zeil en bouw en plunder ook in Piratecraft. Het is een zeer ambitieuze server die je je maar kunt bedenken. Hoewel het een beetje onhandig is, werkt het toch. In deze server kun je schepen bouwen en kanonnen monteren en niet alleen dat, maar ze ook op vijandelijke schepen afvuren.

7. NUL.MINR

IP: zero.minr.org

Server: Minecraft parkour server

Deze server is een parkour server en is gevuld met veel uitdagende maps. Hier worden doden en knutselen vervangen door het beklimmen en lopen van een ingewikkeld geheel van paden en torens.

6. PIXELMONCRAFT

IP: server.pixelmoncraft.com of safari.pixelmoncraft.com

Server: Minecraft RPG server

Je kunt zeggen dat dit een Pixelmon mod is met Pokémon als thema en ook multiplayer is. Deze is opgesplitst in twee servers en is gebaseerd op twee regio's Kanto en Johto uit het nog niet zo ver voorbije spel - De Nintendo-spellen. In dit spel kan het lange gras vermeden worden, zoals je misschien al geraden had. Dieren worden in Minecraft vervangen door Pokémon. Deze Pokémon kun je vangen en gebruiken in gevechten.Er zijn zelfs Pokémarts om in te winkelen en Gymleiders om tegen te vechten. Veel van de Gameplay is erin nagebouwd.

5. MINEWIND

IP: server.minewind.com

Server: Minecraft overlevingsserver

Het is geen plezierig ervaringstype spel in Minewind server, eerder is het een ahrdcore speelplaats voor bedrog, spelers vermoorden, enz. je taak is zo lang mogelijk te overleven tussen eindeloze Minecraft mobs, moordenaars en dubbelspelers.

4. MINESCAPE

IP: minescape.me

Server: Minecraft RPG server

Het is een RPG server en je kunt je vaardigheden tot 99 levelen in Minecraft. Het is zo ontworpen dat het lijkt op de coolste gratis MMO's, ondanks dat het een sandbox spel is. Alle locaties, mobs en vaardigheden zijn in dit spel overgenomen uit Runescape (Runescape heeft Minescape geïnspireerd) en daar is de laatste twee jaar of zo enorm veel moeite voor gedaan.

3. GRAND THEFT MINECART

IP: mc-gtm.net

Server: Minecraft overlevingsserver

Twee van de grootste PC spellen zijn samengebracht in Grand Theft Minecart. Deze server is een van de beste plaatsen om te zijn. Je kunt hier huizen bezitten, met wapens schieten, en politieagenten ontwijken - de herschepping van de GTA is geestverruimend in dit Sandbox-achtige spel.

2. BRAWL

IP: brawl.com

Server: Minecraft gevecht

Als je een beetje van knal-bang-boom houdt, dan is deze Minecraft server, BRAWL, de plek waar je moet zijn. Deze server zit vol actie. Je favoriete FPS modes zouden er wel eens aan bod kunnen komen. Capture the Flag tot Last Man Standing noem het en je hebt het in deze Server.

1.MINEPLEX

IP: eu.mineplex.com of us.mineplex.com

Server: Minecraft Survival Server

Mineplex is een van de beste Minecraft Servers. En het is ook een van de grootste Minecraft servers die er zijn. Mineplex bevat meerdere arena's en zones voor een enorm aantal spelsoorten, deze server is ongetwijfeld de meest geliefde server en wordt op elk moment bevolkt door duizenden spelers.

Als je het ziet voelt Mineplex aan als ontwikkeld in een studio met schitterende details waardoor het een van de beste Minecraft servers is. Het personeel is de klok rond behoorlijk toegewijd, voor de klok rond verkeer van spelers op deze server.

Als je zin hebt om Minekart te spelen dan is Mineplex de plaats ervoor. Minecart is niets anders dan op blokken gebaseerde herschepping van Mario Kart. In Minekart worden de power-ups, banen, en karten zonder karts nagebouwd en is een leuke afwisseling van andere gewelddadige soorten spellen.