Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)

Minecraft-servers zijn een geweldige eigenschap van het spel! Verveel je je wel eens door Minecraft op standaard te spelen in je eentje? Servers bieden een leuke manier om uit die routine te breken! Probeer de ‘hunger games’ te overleven of misschien zelfs het rollenspel op een ‘economy server’. Minecraft servers zijn de parels van de zee, of beter gezegd van het spel!

*Om op een server te spelen, kopieer en plak het IP adres. Selecteer vervolgens ‘multiplayer’ op het startscherm van Minecraft. Klik op ‘server toevoegen’ en plak het bijbehorende IP-adres. Zodra je op ‘klaar’ klikt, kun je officieel lid worden van de server!

Dit zijn de top 10 beste Minecraft servers van 2019 met de meeste spelers op online.

10. Pixelmon Reforged

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
‘Gotta catch ‘em all’ op Pixelmon Reforged.

Pixelmon Reforged is een server gebouwd om je te vermaken. Er zijn tonnen inhoud toegevoegd via een modpack, die nodig is om te spelen (je kunt het hier installeren). Met alle betrokkenheid van derden kan er veel misgaan, maar een actief, toegewijd personeel zorgt ervoor dat de server perfect draait.

Wat is er zo geweldig aan deze server:

PokeBuilder is een ingame mechanisme dat via het modpack wordt toegevoegd. Deze unieke bouw-index is leuk om de vanille-achtige
PokeHunter is een coole functie die je leidt naar het vastleggen van Pokemon die de ontwikkelaars in het spel hebben gemaakt. Ga ze allemaal vangen!

Daily Challenges zorgen ervoor dat je terugkomt en je je verfrist voelt. Elke dag staan je nieuwe uitdagingen te wachten om overwonnen te worden. Laat ze zien wie de baas is!

Servergegevens:

IP: pixel.mc-complex.com
Spelerslimiet: 1.000
Uptime: 99,6%.
Bekijk hier hun website.

9. Arkham Network

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
Een kleurrijke display bij de server spawn.

Arkham Network staat bekend om zijn aangepaste plugins en evoluerende systemen. Deze server heeft een groot leiderschap als je een van de vele minigames speelt die ze aanbieden; minigames die je nergens anders op Arkham zult vinden!

Wat is er zo geweldig aan deze server:

Unieke stijlen van de skyblock minigame. Van een Superman thema tot een standaard skyblock, je kunt een vonk van verjonging vinden in dit klassieke spel.

Een creatieve server waarmee je naar hartelust kunt bouwen. Je kunt speltypen toewijzen aan je plots en coole instellingen maken. Bouw een spiraalvormige PvP-arena en neem het op tegen de Arkham-gemeenschap!

Speel Gevangenis en zoek naar edelstenen die geweldige betoveringen voor je wapens en rugzak openen. Aarzel niet om achter deze voordelige extra’s aan te gaan!

Vorm feestjes en speel minigames met vrienden. Je kunt de server binnengaan met een aantal vrienden en met elkaar naar binnen gaan!

Server details:

IP: mc.arkhamnetwork.org
Spelerslimiet: 1.141
Uptime: 98,4%.
Bekijk hier hun website.

8. Mineplex

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
De Mineplex spawn heeft veel coole details.

Mineplex heeft een ton aan minigames. De ontwikkelaars hebben zich ingespannen om zowel klassiekers als nieuwe opties in hun server op te nemen, wat het geschikt maakt voor alle spelers. Deze server beschikt over een van de beste gemeenschappen in Minecraft omdat hun grote admin basis een soepel lopende server mogelijk maakt.

Wat is er geweldig aan deze server:

Speel Mineplex’s minigame: Draw My Thing! Met deze unieke gamemode kun je je artistieke vaardigheden laten zien aan de Minecraft-gemeenschap! Of probeer te raden wat je vrienden aan het tekenen zijn!

Speel een door Hunger Games geïnspireerde gamemode, Survival Games. Je staat tegenover 23 andere spelers in een arena met een doel om de laatste te zijn die er staat. Zal je de Survival Games overleven en een aangekondigde winnaar zijn?

Werk samen met vrienden en speel Clans. Bouw een geweldige basis, verdedig het en verover anderen, of reis naar de badlands en versla bazen voor een kans om legendarische wapens te verdienen.

In Bridges, spawn op een eiland en verzamel snel middelen voordat je je tegenstanders in PvP tegenkomt. Met een team van negen andere spelers krijg je na 10 minuten beschermd looting te maken met drie teams. Maak je klaar!

Servergegevens:

IP: us.mineplex.com
Spelerslimiet: 3.631
Uptime: 99,0%.
Bekijk hier hun website.

7. Performium

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
Deze epische survival subserver werd in juni 2019 uitgebracht door het Performium-team.

De performium server wordt gehost door DoniBobes en RGAMinecraft, enkele van de grootste Minecraft youtubers die momenteel op het platform staan. Meerdere servers en minigames zijn te vinden in Performium, dus er is veel te doen! Misschien heb je geluk en word je in een van hun youtube-video’s opgenomen.

Wat is er geweldig aan deze server:

Speel in een overlevingswereld… maar dan in de ruimte! Deze geweldige toevoeging aan Minecraft werd uitgebracht in juni 2019 en biedt je een nieuwe manier om het spel te spelen. Zet je ruimtehelm op of houd je adem in en kijk wat je kunt doen!

Ga de Epic Survival Server in en doe mee aan McMMO om een level hoger te komen! Gebruik tijdens de gevechten met de gemeenschap de economische markt om je te voorzien van een aantal leuke spullen.

Creëer een persoonlijke winkel die je een product naar keuze kunt verkopen tegen een door jou vastgestelde prijs. Gebruik deze munteenheid opnieuw om zelf coole items te kopen in de andere winkels!

Server Details:

IP: mc.performium.net
Spelerslimiet: 1.999
Uptime: 99,7%.
Bekijk hier hun website.

6. PvPWars

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
Test je gevechtsvaardigheden op deze ongelooflijke custom map.

PvPWars is een speciale PVP-server voor al de liefhebbers van gevechten. Met slechts 3 minigames om uit te kiezen, als skyblock, prison en factions, kun je je aansluiten bij deze server en precies weten waar je aan begint. Begin je reis als PVP-professional op PvPWars!

Wat is er zo geweldig aan deze server:

Er zijn 5 soorten Skyblock-servers tot uw beschikking! Kies uit emerald, ice, diamond, matrix en fire om een unieke kijk op Skyblock te ervaren.

Speel de gevangenis in je eigen tempo of race om prestige te verwerven. De details van de Gevangeniskaart zijn ongelooflijk en verdienen enige erkenning. Check it out!

Een factions server geeft je de kans om een basis te bouwen en anderen in PvP of PvE onder ogen te komen. Dagelijks worden er nieuwe werelden gegenereerd die verschillende basissen in de wereld brengen die je kunt veroveren.

Alle servers hebben geldprijzen voor alle top performers. Je kunt tot $1.025 USD winnen!

Server details:

IP: pvpwars.net
Spelerslimiet: 4.250
Uptime: 99,5%.
Bekijk hier hun website.

5. MineHeroes

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
IMAMTECH en hun team ontwierpen deze fantasie-achtige map.

Speel verschillende minigames op de MineHeroes-server; er is zelfs een survival-server! Rangschik en krijg aangepaste betoveringen op je items. Als je vragen hebt, ga dan naar hun forums en kijk in hun meer dan 33.000 discussieposten voor een antwoord.

Wat is er zo geweldig aan deze server:

Word creatief in de creative server van MineHeroes. Bouw alles wat je wilt bouwen, maar houd het PG! De admins rotzooien niet en houden iedereen op een hoog niveau.

Word lid van een overlevingswereld en claim een stuk land. Bouw een coole creatie die je vaardigheden zal laten zien tijdens een server tour. Maak het uniek om je te exposeren!

Bouw je eiland in de lucht tot grote afmetingen in Skyblock. Profiteer van het veilinghuis om nieuwe goodies en tools te verwerven die je kunnen helpen!

Server details:

IP: play.mineheroes.net
Spelerslimiet: 2.500
Uptime: 99,9%.
Bekijk hier hun website.

4. Minecraft Central

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
Kies welke minigame je wilt spelen in deze ziekelijke bergwereld.

Minecraft Central is een belangrijk onderdeel van de servergemeenschap. Met een verscheidenheid aan minigames en geweldige decoratieve details is het zo leuk om te spelen! Deze server bestaat al heel lang; met hun constante verbeteringen zullen ze altijd een van de beste zijn.

Wat is er zo geweldig aan deze server:

Speel arena PvP tegen gerankte of niet gerankte tegenstanders. Met 9 vooraf ingestelde kits om uit te kiezen, kun je het tegen je vijanden opnemen op elke manier die je maar wilt.

Prison biedt een aantal coole betoveringen, zoals onthoofding en grinder, die een voordeel kunnen geven in PvP-gevechten. Neem het op tegen je vijanden en laat ze zien wie de baas is.

Probeer ultra hardcore! Het is een intense gamemode die overleving en PVP-aspecten combineert in één server. Mijn middelen om je eigen harnas te maken dat je het voordeel kan geven wanneer je het het meest nodig hebt!

Server details:

IP: mc-central.net
Spelerslimiet: 10.000
Uptime: 99,4%.
Bekijk hier hun website.

3. ExtremeCraft.Net

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
Word lid van de ExtremeCraft.Net Community en begin vandaag nog met spelen!

ExtremeCraft.net is een prachtig ontworpen server. Er is geen saai moment als je een van de 19 verschillende minigames speelt die de admins hebben ontwikkeld. Deze server heeft zelfs een verstoppertje!

Wat is er zo geweldig aan deze server:

AcidIsland is een nieuwe gamemode die Skyblock tot iets origineels verdraait. Vermijd om in het gevaarlijke water te vallen, maar wees niet verlegen om een boot te gebruiken om je vrienden en de gemeenschap te bereiken!

Plunder kisten en gebruik wat je vindt om vijanden te elimineren in de Survival Games. Laat je tegenstanders zien hoe sterk je bent!

Vermomd als een willekeurig blok en probeer je te verbergen voor de gemeenschap in Hide and Seek. Dit leuke elementaire spel is tot leven gewekt in Minecraft! Het biedt een creatieve draai aan degenen die op zoek zijn naar iets nieuws.

Server details:

IP: play.extremecraft.net
Spelerslimiet: 3.000
Uptime: 99,3%.
Bekijk hier hun website.

2. MineSuperior

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
Kijk eens naar dit geweldige OPFactions spawn!

MineSuperior is een geweldige server die het mogelijk maakt om tot 8.000 spelers tegelijk online te laten spelen. Het hoofddoel van de ontwikkelaars was om ‘voor de spelers te zijn’ met een eenvoudig serverontwerp. Test je vaardigheden tegen facties, OPPrison en meer!

Wat is er geweldig aan deze server:

U kunt deelnemen aan PVP op OPPrison, kitPVP, Factions, of Skyblock.

Probeer om tot $525 in facties te winnen! Laad TNT kanonnen en meer om je basis te beschermen tegen invallen.

Speel hun nieuwste gamemode: Towny. Word lid van towns,’ neem een baan, verkoop je items en start misschien je eigen stad!

Speel de klassieke Minecraft-uitdaging, skyblock, in een serveromgeving! Spawn op je drijvende eiland en probeer die op de nabijgelegen eilanden te elimineren.

Server details:

IP: hub.mcs.gg
Spelerslimiet: 8.000
Uptime: 99,7%.
Bekijk hier hun website.

1. Hypixel Network

Top 10 Beste Minecraft Servers (2021)
Hypixel Network is een Minecraft-server celebrity!

Hypixel Network is een van de bekendste Minecraft-servers ooit. Ondanks het feit dat er 50.000 spelersplaatsen zijn, kan het soms moeilijk zijn om er in te spelen! Deze fantastische gemeenschap en haar ontwikkelaars hebben meer dan 35 minigame opties voor je om te spelen.

Wat is er geweldig aan deze server:

Cops and Crims is een Minecraft-uitvoering van CSGO. Gebruik zowel tactiek als vaardigheid om bompunten vast te pakken en te verdedigen.
Probeer de mysterieuze spannende minigame Murder Mystery. In deze gamemode krijg je automatisch een rol toegewezen: de moordenaar, detective of onschuldige. Vervul je rol en kijk of je het in je hebt om te overleven en te gedijen!

Server details:

IP: Mc.hypixel.net
Spelerslimiet: 50.000
Uptime: 99,5%.
Bekijk hier hun website.

Loading...

3 Comments

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *