Top 10 Bekendste Superhelden

Superhelden met hun indrukwekkende superkrachten hebben de kracht om de massa aan te spreken.

Of je nu een kind of volwassene bent, de superhelden op deze top 10 lijst hebben zeker die blijvende kracht.

Deze 10 superhelden hebben de slagkracht, de finesse en de vaardigheid om alle anderen te verslaan.

Zonder verder oponthoud zijn dit de top 10 bekendste superhelden aller tijden.

10. Green Lantern

Green Lantern
De nummer 10 van bekendste superhelden is de Green Lantern. De Green Lantern heeft vele identiteiten. De Green Lantern verscheen voor het eerst in 1940 als Alan Scott. Met behulp van zijn magische ring vocht Alan Scott tegen schurken in de bedreigde stad, New York. Vandaag de dag is er een hele grote groep die zichzelf vertegenwoordigen als de Green Lantern.

9. The Flash

The Flash
Nummer 9 van de bekendste superhelden is, The Flash. De originele Flash verscheen voor het eerst in 1940. The Flash is als superheld verbazingwekkend snel, wat hem helpt om vijanden te bestrijden en zelfs bepaalde wetten van de fysica te breken.

8. Thor

Thor
Op de 8ste plaats van de bekendste superhelden staat de God van de donder, Thor. De door Marvel gecreëerde superheld verscheen voor het eerst in 1962. Thor gebruikt zijn hamer om hem te helpen vliegen en het weer te manipuleren.

7. The Hulk

The Hulk
Nummer 7 van bekendste superhelden is The Hulk. De Hulk is een reusachtig groen gemuteerd monster dat waanzinnig sterk en onkwetsbaar is voor veel verschillende soorten aanvallen. De ongelooflijke Hulk verscheen voor het eerst in 1962 in comic strips en werd gemaakt door Marvel.

6. Captain America

Captain America
Op nummer 6 staat de bekende superheld, Captain America. Ook wel bekend als Steve Rogers. Captain America is representatief voor het platonische ideaal met een flinke dosis vaderlandsliefde. Zijn karakter werd in 1941 door Marvel gemaakt.

5. Wolverine

Wolverine
Halverwege onze aftelling van de top 10 bekendste superhelden staat de iconische Wolverine. Hoewel Wolverine pas in 1974 in comic strips verscheen werd hij beroemd als onderdeel van de X-Men. Wolverine heeft vlijmscherpe klauwen en wolf-achtige zintuigen.

4. Superman

Superman
Nummer 4 van bekendste superhelden is, Superman. Gecreëerd in 1938, is Superman niet alleen een superheld, hij is eveneens een icoon. Overdag staat Superman bekend als Clark Kent, en hij is in staat om zijn cape te gebruiken om rond te vliegen en de misdaad te bestrijden.

3. Iron Man

Iron Man
Op nummer 3 van bekendste superhelden staat, Iron Man, ook bekend als Tony Stark. Het verhaal van Iron Man is een interessant verhaal. Tony Stark was een ingenieur die gevangen werd genomen en gedwongen werd om een gigantisch wapen te bouwen. Maar in plaats van een gigantisch wapen te bouwen, bouwde Tony Stark een zeer geavanceerd pak. Sindsdien zijn hij en zijn pak onafhankelijk met elkaar verbonden.

2. Spider-Man

Spider-Man
Op de tweede plaats van onze lijst van de top 10 bekendste superhelden aller tijden is – je raadt het al – Spider-Man. Overdag bekend als de timide Peter Parker, ‘s nachts kan Spider-Man over de hele stad kruipen om zijn vijanden te verslaan.

1. Batman

Batman
De top 10 bekendste superhelden ronden we af met de bekendste superheld aller tijden, Batman, ook wel bekend als Bruce Wayne. Batman werd gecreëerd in 1939. Batman is een heldhaftige miljardair die eigenaar is van Wayne Enterprises die wraak wil nemen op de moordenaar van zijn ouders. Sinds de geboorte van de superheld is Batman immens populair onder de fans van superhelden.

LEES  Top 10 Beste Disney Films Aller Tijden
Loading...