Mooiste Vrouwen Ter Wereld

10 Landen Met De Mooiste Vrouwen Ter Wereld

We komen talloze citaten tegen waarin gezegd wordt dat schoonheid in een mens ligt, het ligt in de ogen van de persoon die naar schoonheid kijkt. Het zit eigenlijk in de ziel, enzovoort. Toch houden we vol dat mooi dingen zijn die aantrekkelijk lijken voor de ogen. Hier is een lijst van top 10 landen met de mooiste vrouwen. Van deze landen wordt gezegd dat ze de knapste, aantrekkelijkste en meest glamoureuze vrouwen van de wereld hebben. Laten we eens kijken naar de landen met de meest bewonderenswaardige, ambitieuze en mooiste vrouwen op aarde.

10. Turkije

 

Turkije staat bovenaan onze lijst als het om mooie vrouwen gaat en waarom zou het niet? Ze zijn fotogeniek met prachtige figuren en dragen zich rond met een grandeur die alleen in verband gebracht kan worden met de koningen en koninginnen uit de Turkse geschiedenis. Als je twijfelt, volg dan Turkse soaps en opera's op TV! Ook is Turkije de thuisbasis van verbluffend mooie vrouwen. En, een van de top 10 landen met heetste meisjes.

9. Groot-Brittannië

 

Britse vrouwen van nu zijn een mengeling van verschillende culturen en daarom zijn ze er in verschillende huidskleuren en uiterlijke kenmerken. Britse vrouwen zijn charismatisch, aantrekkelijk, en hebben ook mooie jukbeenderen. Bovendien zijn ze goed opgeleid, welbespraakt en welgemanierd. Ze zijn ook super zelfverzekerd, en als klap op de vuurpijl mooi. Groot-Brittannië staat op de 9e plaats van landen gerangschikt naar schoonheid.

8. Filipijnen

 

De Filippijnen staan bekend om hun goede instelling en lieflijkheid, maar er is ook een andere kant aan dit land. Het heeft de meeste overwinningen in de "Big Four International Beauty Pageants". Filipijnse vrouwen zijn leuk, schattig en onschuldig van uiterlijk. Ze staan op de 8e plaats van onze lijst top 20 landen met de mooiste vrouw ter wereld.

7. Verenigde Staten / Canada

 

Eugenie Bouchard - Heetste Canadese Tennisster. Amerikaanse vrouwen zijn leuk, onafhankelijk en ze weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen. Ze hebben hun eigen soort nonchalante aantrekkelijkheid. In de straten van Miami, NY en Los Angeles zie je veel mooie vrouwen die weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen, dankzij de vooruitgang in wetenschap en technologie. Als je wilt, kijk dan eens naar de top tien van aantrekkelijkste Amerikaanse vrouwen.

We nemen Canadese en Amerikaanse vrouwen op dezelfde voet. Ze zijn allemaal sportief en houden van plezier. Canadese vrouwen behoren tot de aardigste mensen van de wereld. Ze hebben hun eigen soort schoonheid. Ook zijn ze super chill en gemakkelijk om mee om te gaan. Beide zijn de landen met de mooiste meisjes.

6. Nederland (Nederlandse Vrouwen)

 

Met een gemiddelde lengte van 170 cm en blond haar verdienen Nederlandse vrouwen het om op de 7e plaats te staan in de lijst van landen met de mooiste vrouwen ter wereld. Ze zijn ruimdenkend en behoorlijk aanvaardend over verschillende wereldbeschouwingen. Het zijn erg aardige mensen over de hele wereld. Nederlandse vrouwen zijn lang en behoorlijk aantrekkelijk. Bovendien weten ze hoe ze voor zichzelf moeten zorgen. Ook is Nederland een van de 15 landen met de mooiste vrouw ter wereld.

5. Italië

 

Als je het over classy beauties hebt, heb je het over Italiaanse vrouwen die bij de tijd zijn op het gebied van mode, stijl en make-up. Meestal hebben ze bruine ogen en weten ze hoe ze zich moeten gedragen. Ook is Italië het thuis van de meest bewonderenswaardige, ambitieuze en mooiste vrouwen.

Met hun olijfkleurige gebruinde huid en bruine haar zien Italiaanse vrouwen er bijzonder knap uit. Een voorliefde voor mode, en een apart accent maken deze Mediterrane vrouwen tot een nogal exotische vangst. Daarbij komt hun heel fijne zintuig dat hen nog prachtiger maakt.

4. Venezuela

 

Norelys Rodriguez - De Venezolaanse schoonheid. Dames uit dit land hebben de meeste kronen van internationale schoonheidswedstrijden en hun lange, slanke lichamen schoppen het elk jaar altijd tot de top van de deelnemers. Het land is begiftigd met de mooiste gezichten. Ze houden de titel voor het meeste aantal Miss Universe en Miss World winnaars. Het is genoeg om ze hier te rangschikken. Als je wilt, kun je de lijst top 10 mooiste Venezolaanse vrouwen bekijken.

Venezuela is het land van natuurlijk begaafde schoonheid als Barbies. De Venezolaanse vrouwen zijn echt hete, aantrekkelijke en ook sexy minnaressen. Ze zijn ultra vrouwelijk, toegewijd, overdreven jaloers op hun partner en kunnen soms vreselijk wild zijn. Vrouwelijk, zorgzaam en liefdevol van binnen zijn de sleutelgeheimen die de Venezolaanse vrouwen tot de mooiste ter wereld maken.

3. Rusland

 

Heb je de procureur-generaal van Rusland gezien? Dat zou je een idee moeten geven van de schoonheid in het land. Russische vrouwen bezitten een mengeling van westerse en oosterse trekken in de vorm van hoge jukbeenderen, brede en lange lichamen met blond haar. Russische vrouwen worden alom gewaardeerd om hun mooie blanke huid. Ze zijn ook beroemd om hun goede hoogtes, blauwe ogen en prachtige figuren.

Ook valt niet te ontkennen dat Rusland het thuis is van enkele van de meest begeerlijke, bewonderenswaardige, ambitieuze en heetste vrouwen op aarde. De meeste van deze mooie dames hebben zeer evenredige lichamen. Met kenmerken als; Blond/licht haar, grote blauwe ogen, volle lippen, lange en fitte lichamen, zijn Russische vrouwen de mooiste ter wereld. Het zijn echt 'Bevroren' Disney prinsessen.

Vergelijkbaar met Oekraïense dames, zijn Russische vrouwen vol gratie en schoonheid. Ze zijn ultra stijlvol, elegant, intelligent en geweldige minnaars. Men gelooft dat de gecombineerde s*xuele aantrekkingskracht van Rusland en Oekraïne hen tot de grootste s*xuele machten van de wereld zou hebben gemaakt.

2. Oekraïne

 

Hoewel Oekraïne en Rusland in wezen hetzelfde zijn, zien we dat vrouwen uit Oekraïne knapper zijn dan die uit Rusland. (Onze grotere stem is echter nog steeds voor hun procureur-generaal!). Bekijk de lijst van de 10 mooiste dames van Oekraïne.

In Oekraïne wonen 's werelds meest vrijmoedige en mooie vrouwen. Ze zijn tegelijk sexy en schattig. Ze zijn onverklaarbaar knap, en Mila Kunis is daar een voorbeeld van. Ze zijn knapper dan Russische dames, hoewel, ze lijken in uiterlijk en houding op elkaar.

Oekraïense vrouwen zijn vol gratie en schoonheid. Ze zijn liefaardig, zorgzaam, liefdevol en in feite heel erg in contact met hun vrouwelijkheid. Gemengd met donkere en lichte gelaatstrekken is er meer verscheidenheid in de Oekraïense vrouwenbevolking.

1. Brazilië

 

Braziliaanse vrouwen staan bekend om hun belangstelling voor socialisatie en traditie. Ze zijn ook beroemd om hun sportieve, gebruinde en aantrekkelijke lichamen. Omdat ze weten hoe ze zich moeten gedragen, spelen ze een belangrijke rol bij de festivals die elk jaar in het land plaatsvinden.

Het land herbergt de mooiste vrouwen van de wereld. Ze behoren ook tot de heetste vrouwen van de wereld. De meeste van deze mooie vrouwen hebben een lichte teint met glanzende huid. Braziliaanse vrouwen, zowel blondines als brunettes zijn de meest charmante gezichten van de wereld.

Braziliaanse vrouwen behoren ook tot 's werelds beroemdste modellen. Ze hebben model gestaan voor 's werelds meest vooraanstaande bedrijven en merken. Veel van hen zijn lippendragend en zo exotisch dat je het nooit zou kunnen laten om aan ze te denken. Bovendien hebben Braziliaanse meisjes de kracht om iedereen naar hen te laten verlangen in hun dromen. Dus, zonder enig vooroordeel, verdient Brazilië de nummer 1 plaats.

Bovenstaande zijn top 10 landen met de mooiste vrouwen ter wereld. Hopelijk heb je ervan genoten!